GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Reuters: "Πράσινο φως" από τους Θεσμούς στις ελληνικές προτάσεις

Θετικά αξιολογούν οι Θεσμοί το ελληνικό αίτημα για έναρξη διαπραγματεύσεων ως προς τη διαμόρφωση ενός νέου προγράμματος διάσωσης, σύμφ...

Reuters:
Θετικά αξιολογούν οι Θεσμοί το ελληνικό αίτημα για έναρξη διαπραγματεύσεων ως προς τη διαμόρφωση ενός νέου προγράμματος διάσωσης, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το πρακτορείο Reuters.

Οι τρεις Θεσμοί (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο), όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, κλήθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο του μηχανισμού ESM να μελετήσουν τις προτάσεις που υπέβαλε η Ελλάδα την Πέμπτη για οικονομικές μεταρρυθμίσεις. Η πηγή που επικαλείται το Reuters, η οποία φέρεται να έχει γνώση του ζητήματος, αναφέρει πως η αξιολόγηση των Θεσμών ήταν θετική.

Με βάση τις προτάσεις τους, το Eurogroup συνεδριάζει το Σάββατο προκειμένου να αποφασίσει αν θα εγκρίνει την έναρξη των διαπραγματεύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση