GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρασκήνιο: Τέλος η Τατιάνα από το Star!

Φινάλε έκανε την Παρασκευή (10/7) και η εκπομπή ΜΙΑ, μόνο που ετούτο το φινάλε ήταν διαφορετικό από τα άλλα. Η Τατιάνα Στεφανίδου αποχαιρ...

Φινάλε έκανε την Παρασκευή (10/7) και η εκπομπή ΜΙΑ, μόνο που ετούτο το φινάλε ήταν διαφορετικό από τα άλλα. Η Τατιάνα Στεφανίδου αποχαιρέτησε το κοινό της για καλοκαίρι, αλλά δεν ανανέωσε μαζί τους το ραντεβού!
"Ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι να έχετε όλοι, δύναμη, αισιοδοξία και όλα θα πάνε πολύ καλά...." ήταν τα τελευταία λόγια της συγκινημένης και σχεδόν δακρυσμένης παρουσιάστριας, κι αμέσως τα σενάρια για το τηλεοπτικό της μέλλον έδωσαν και πήραν. Και επιβεβαιώθηκαν λίγες ώρες αργότερα, αφού είναι σχεδόν σίγουρο ότι η Τατιάνα αποτελεί από την Παρασκευή, παρελθόν από το Star!
Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής προχώρησε σε κοινή συναινέση διαζύγιο με το κανάλι και το τέλος της συνεργασίας τους, μετά από 5 χρόνια έγινε σε φιλικό κλίμα. Η φετινή χρονιά για την Τατιάνα ήταν δύσκολη, έχοντας απέναντι της την εγκυμονούσα Ελένη Μενεγάκη, όμως, εκείνη και οι συνεργάτες της με δουλειά και προσπάθεια, κατάφεραν να σταθούν όρθιοι απέναντι στον... πελαργό! Μάλιστα, οι άνθρωποι του Star εκτίμησαν ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες της δουλευταρούς Τατιάνας, θέλοντας να ανανεώσουν το συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο. Αλλά εκείνη φέρεται να το σκέφτηκε καλά και αποφάσισε να δοκιμαστεί αλλού και σε άλλο καναλι. Εξάλλου, λέγεται ότι έχει στα χέρια της καλές προτάσεις και μία από αυτές ακούγεται ότι είναι το Epsilon.
Η ίδια κρατά κλειστά τα χαρτιά της και για του λόγου το αληθές, κανείς δεν ήξερε τις προθέσεις της. Αυτές θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες. Πάντως, η παρουσία - για ακόμα μία φορά φέτος - του Μάρκου Σεφερλή στην τελευταία εκπομπή, ενισχυσαν τα σενάρια ότι του χρόνου θα είναι μαζί στο πρωινό του Mega. Αν και η περίπτωση του Epsilon παίζει ως πιθανότερη.
Σχεδόν σίγουρο θεωρείται ότι η παρουσιάστρια, όπου επιλέξει να πάει, θα πάρει μαζί της άτομα από την ομάδα της. Εξάλλου, στο φινάλε μίλησε για τους συνεργάτες της με τα καλύτερα λόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση