GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Stonegate: Η πρώτη αμερικανική τράπεζα που αποκτά σχέση με την Κούβα

Η Stonegate, μια μικρή εμπορική τράπεζα η οποία εδρεύει στη Φλόριντα, έγινε ο πρώτος χρηματοοικονομικός οργανισμός των Ηνωμένων Πολιτει...

Stonegate: Η πρώτη αμερικανική τράπεζα που αποκτά σχέση με την Κούβα

Η Stonegate, μια μικρή εμπορική τράπεζα η οποία εδρεύει στη Φλόριντα, έγινε ο πρώτος χρηματοοικονομικός οργανισμός των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που αποκατέστησε σχέσεις με μια τράπεζα στην Κούβα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η διεύθυνσή της.

“Αυτό είναι ακόμη ένα βήμα προς την εξομάλυνση των εμπορικών σχέσεων μεταξύ των ΗΠΑ και της Κούβας. Η δυνατότητα εύκολης μεταφοράς χρημάτων μεταξύ των δύο χωρών θα αυξήσει το εμπόριο και θα ωφελήσει τις αμερικάνικες εταιρείες που επιθυμούν να αναπτύξουν επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Κούβα”, δήλωσε ο Ντέιβιντ Σελέσκι, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, στην εφημερίδα Miami Herald.

Η συμφωνία υπεγράφη με την της Κούβας στην Αβάνα την Τρίτη.

Η BICSA ιδρύθηκε το 1993, κυρίως για να πραγματοποιεί διεθνείς συναλλαγές, και έχει αποκαταστήσει σχέσεις με περισσότερες από 600 ανταποκρίτριες τράπεζες παγκοσμίως.

Η τράπεζα Stonegate παρέχει ένα ευρύ φάσμα οικονομικών υπηρεσιών και διαθέτει τα 21 υποκαταστήματα της στην νότια και δυτική Φλόριντα. Σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα της τράπεζας, διαθέτει 2,27 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία και 1,93 δισεκατομμύρια δολάρια σε καταθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση