GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tι συνέβη στις 12 Ιουλίου 1973...

Για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει τι συνέβη στις 12 Ιουλίου 1973 στο SAINT RAFAEL κατά τον θερινό πλου των Ναυτικών Δοκίμων και την προσπά...

Για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει τι συνέβη στις 12 Ιουλίου 1973 στο SAINT RAFAEL κατά τον θερινό πλου των Ναυτικών Δοκίμων και την προσπάθεια του Αντιπλοιάρχου Νίκου Παππά του Α/Τ ΒΕΛΟΣ να καταλάβει τα εκπαιδευτικά πολεμικά, ας ανατρέξει στο kakaras.wordpress.com.
Στην ίδια ιστοσελίδα θα γίνει προσπάθεια να αναρτώνται από αύριο (επέτειο πραξικοπήματος του απριλιανού καθεστώτος κατά του Μακαρίου) τα σήματα που εκδόθηκαν κυρίως από την Ναυτική Διοίκηση Κύπρου και τις υφιστάμενες υπηρεσίες της από 12 Ιουλίου 1973 μέχρι τέλους της τουρκικής εισβολής.
Τα συνταρακτικά γεγονότα που συμβαίνουν αυτές τις ημέρες στην πατρίδα μας με την κρίση και την επικείμενη συμφωνία του τρίτου επονείδιστου μνημονίου, ας μην αποδυναμώνουν και την ιστορική μας μνήμη. Ας θυμηθούμε πως για την ένταξή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο Ευρώ μας υποσχέθηκαν (Καραμανλής) την εξασφάλιση της εθνικής μας κυριαρχίας, τη δικαίωση της Κύπρου, αλλά και την οικονομική μας ευρωστία.
kakaras.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση