GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tην εποχή των μνημονίων επακυκιλοφόρησε σήμερα η ιστορική εφημερίδα του ΚΚΙ "Unità"...

Της Μαργαρίτας Ισιδώρου Τίτλος πρωτοσέλιδου επανακυκλοφορίας: Υπόσχεση το Καλό Σχολείο ( Promossa la Buona Scuola )...  Οι μνημονια...

Της Μαργαρίτας Ισιδώρου
Τίτλος πρωτοσέλιδου επανακυκλοφορίας: Υπόσχεση το Καλό Σχολείο (Promossa la Buona Scuola)...  Οι μνημονιακές "Μεταρρυθμίσεις" του Ρέντζι για...
οριστικό τέλος στη δημόσια και δωρεάν Παιδεία...
Σχολιάζει την επανακυκλοφορία και τον τίτλο του πρωτοσέλιδου ο φιλόσοφος Diego Fusaro (ο οποίος είχε προφητεύσει το τι σημαίνει Τσίπρας, πολύ έγκαιρα...*):  "Σήμερα δολοφόνησαν τον Αντόνιο Γκράμσι... Δεν έγινε γνωστό ποιος είναι ο δολοφόνος... Ίσως εκείνοι των εγκληματικών οργανώσεων, ίσως εκείνοι της "Unità"...".
Ηττηθήκαμε σύντροφοι και συντρόφισσες...
Ηττηθήκαμε γιατί πιστέψαμε ότι τα πολιτικά ραμολιμέντα του ΚΚΕ εσωτερικού, αυτοί οι ευρωλάγνοι οπαδοί του ιστορικού συμβιβασμού, αυτοί που ήθελαν τον αντιδικτατορικό αγώνα κοινή υπόθεση με τον Γλύξμπουργκ... μπορούσαν να έχουν αλλάξει!
Ηττηθήκαμε γιατί πιστέψαμε ότι οι νεώτεροι του "Ρήγας Φεραίος ο κάθε σέξυ νέος", αυτοί που πάλευαν με τους γκέι, τις λεσβίες και τα χασίσια...  μπορούσαν να έχουν αλλάξει!
Ηττηθήκαμε γιατί πιστέψαμε ότι όσοι πέρασαν από το ΚΚΕ, ή το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, που εγκατάλειψαν τον μνημονιακό εθνικό ολετήρα (ΓΑΠ), που μετέτρεψε το ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη σε νεοφιλελεύθερο κόμμα, δεν θα πρόσφεραν τις ίδιες "υπηρεσίες" στο νέο ΠΑΣΟΚ (ΣΥΡΙΖΑ)!
Ηττηθήκαμε γιατί ενώ γνωρίζαμε το Κόμο και το Τέξας, τον αριστερό Πέρες, τον Δραγασάκη στις εκδηλώσεις της ισραηλινής πρεσβείας, τον Κοτζιά με τους φονιάδες των λαών, τις χειραψίες του Τσίπρα στην Ουκρανία, την άρνησή του να παραστεί στις εκδηλώσεις της Μόσχας (9 Μάη), ενώ έκανε την ίδια ημέρα εκδήλωση για το λεύτερο χασίσι, την Κωνσταντοπούλου με τις κραυγές της και την ενίσχυση του φεστιβάλ των γκέι και λεσβιών...  αφήσαμε τον συναισθηματισμό να κυριαρχήσει και δεν καταγγείλαμε όταν έπρεπε την εξαγορά αυτής της "σύγχρονης αριστεράς"!
Ηττηθήκαμε γιατί επιτρέψαμε να μιλούν για "πρώτη φορά αριστερά", όταν αυτοί μαζί με τον Μητσοτάκη, προσπάθησαν να εξοντώσουν τον Ανδρέα Παπανδρέου, πάντα με τη συνδρομή του πατροκτόνου εθνικού ολετήρα!
Ηττηθήκαμε γιατί νομίζαμε ότι η Βάρκιζα ήταν ορόσημο κατανόησης του ξεπουλήματος του Λαού!
Ηττηθήκαμε γιατί στηρίξαμε ΣΥΡΙΖΑ κι όχι με δύναμη τον Πάνο Καμμένο, που θα ήταν το μοναδικό ανάχωμα στις επιλογές της Τρόικα. Τον αφήσαμε αδύναμο απέναντι στην επιλογή της Μέρκελ, που είχε ήδη δημιουργήσει τη σοβαρή χρυσή αυγή, το νεοταξικό Ποτάμι κι είχε εξαγορασμένους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μέσω SIEMENS!
Όμως... ότι δεν μας σκοτώνει μας δυναμώνει:
Τη ρωμιοσύνη μην την κλαις
εκεί που πάει να σκύψει
με το σουγιά στο κόκκαλο
με το λουρί στο σβέρκο

Νάτη πετιέται απο ξαρχής
κι αντριεύει και θεριεύει
και καμακώνει το θεριό
με το καμάκι του ήλιου

Σχετικά με την επανέκδοση της ιστορικής "Unità" από το πρώην ΚΚΙ, που αλιεύσαμε στο διαδίκτυο:
* Ο Diego Fusaro για τον Τσίπρα, όταν του ζητήθηκε να στηρίξει την "Λίστα Τσίπρα" στην Ιταλία (ευρωεκλογές):  Diego Fusaro: Μαζί με τον Τσίπρα; Με τίποτα!
Σ' εκείνες τις ευρωεκλογές, ένας άλλος πολιτικός που δεν έχει εξαγοραστεί, ο γερουσιαστής Fernando Rossi, επισήμανε: Τσίπρας… ο Έλληνας Renzi! Κι έτσι επήλθε κι η ρήξη στον ΣΥΡΙΖΑ Εξωτερικού…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση