GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τέχνη του tattoo στο Wizart Tattoo στη Ρόδο

Με δέκα χρόνια παρουσίας στο χώρο το Wizart Tattoo, από το Μάιο του 2015 εντοπίζεται στο κέντρο της πόλης της Ρόδου (προηγουμένως βρ...

Η τέχνη του tattoo στο Wizart Tattoo στη Ρόδο

Με δέκα χρόνια παρουσίας στο χώρο το Wizart Tattoo, από το Μάιο του 2015 εντοπίζεται στο κέντρο της πόλης της Ρόδου (προηγουμένως βρισκόταν στο Φαληράκι).


Με πολλά χρόνια εμπειρίας στην τέχνη του τατουάζ και του piercing σώματος και με αυστηρή συμμόρφωση με τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας, προσφέρει μια τεράστια γκάμα σχεδίων, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να αποκτήσουν το τατουάζ της επιλογής τους, μένοντας ικανοποιημένοι και με το παραπάνω με το αποτέλεσμα.

Στο δυναμικό του συγκαταλέγονται 4 tattoo artists (2 άντρες και 2 γυναίκες) οι οποίοι χρησιμοποιούν ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (μάλιστα σχεδόν αθόρυβα) τα οποία δεν προκαλούν ιδιαίτερο πόνο κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού του τατουάζ στο σώμα σας.

Tip: Στις επιπλέον υπηρεσίες το make up tattoo, για τα φρύδια και τα χείλη, καθώς και εμφυτεύματα.
Info:
Καθημερινά: 10.00-00.00 (καλοκαίρι), 11.00-23.00 (χειμώνας)
Τιμές: Από 20 ευρώ/tattoo
Γρ. Λαμπράκη 7, Πόλη, Ρόδος
Τηλ. 22410 70017, 6936 519953
www.facebook.com/wizardfaliraki?fref=ts


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση