GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To Eurogroup διέκοψε τις συζητήσεις μέχρι το δημοψήφισμα!!

Το Eurogroup για την Ελλάδα ολοκληρώθηκε.Ο Πέτερ Κάζιμιρ, υπουργός Οικονομικών της Σλοβακίας δήλωσε: Περιμένουμε το αποτέλεσμα του δημοψη...

Το Eurogroup για την Ελλάδα ολοκληρώθηκε.Ο Πέτερ Κάζιμιρ, υπουργός Οικονομικών της Σλοβακίας δήλωσε: Περιμένουμε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για περαιτέρω συνομιλίες.
Προσωρινή διακοπή των διαπραγματεύσεων, σε επίπεδο υπουργών Οικονομικών, έως την Κυριακή 5 Ιουλίου, οπότε και διεξάγεται το δημοψήφισμα,  αποφάσισε το Eurogroup, που συνεδρίασε, μέσω τηλεδιάσκεψης για μια ώρα το απόγευμα της Τετάρτης.
Κατά τις πληροφορίες, το Eurogroup συμφώνησε να μην διεξαχθεί νέος γύρος συνομιλιών έως το δημοψήφισμα της Κυριακής. Είναι φανερό πως οι Ευρωπαίοι αναμένουν την ετυμηγορία του ελληνικού λαού προτού λάβουν αποφάσεις.
Στην τηλεδιάσκεψη του Eurogroup συζητήθηκε η νέα ελληνική πρόταση που, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη, "κινείται κοντά στις προτάσεις των θεσμών".
Οι δανειστές αναμένουν πλέον περισσότερα στοιχεία από την ελληνική πλευρά για τις δημοσιονομικές επιπτώσεις της ελληνικής πρότασης.
Η τηλεδιάσκεψη του Eurogroup πραγματοποιήθηκε από το υπουργείο Οικονομικών.
Από την ελληνική πλευρά συμμετείχαν ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ευ. Τσακαλώτος και ο πρόεδρος του ΣΟΕ. Γ. Χουλιαράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση