GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το χαβανέζικο πουκάμισο του Βαρουφάκη που έγινε (πάλι) viral...

Για ένα πουκάμισο εμπριμέ, για έναν Γιάνη Βαρουφάκη, το ίντερνετ πήρε και πάλι φωτιά με τους χρήστες των social media να δίνουν τον καλύτ...

Για ένα πουκάμισο εμπριμέ, για έναν Γιάνη Βαρουφάκη, το ίντερνετ πήρε και πάλι φωτιά με τους χρήστες των social media να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.


Η νέα εμφάνιση του πρώην υπουργού Οικονομικών στη Βουλή το πρωί της Παρασκευής, ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακή και το πουκάμισο του κατάφερε να... κλέψει τις εντυπώσεις ή έστω να διεγείρει το χιούμορ και να δώσει σίγουρα αφορμή για μπόλικα σχόλια.
O κ. Βαρουφάκης άφησε την Αίγινα για λίγες ώρες ώστε να είναι στο κοινοβούλιο την ώρα που ο πρωθυπουργός θα απαντούσε σε ερώτηση για το δικό του σχέδιο Β. O Αλέξης Τσίπρας, "κάλυψε" μάλιστα τον πρώην υπ. Οικονομικών, λέγοντας:
"Αν οι εταίροι και οι δανειστές μας, προετοίμαζαν ένα σχέδιο grexit, εμείς δεν έπρεπε να σχεδιάσουμε τις άμυνές μας, στο ενδεχόμενο που γίνονταν πράξη οι απειλές; Αυτό που κάνετε είναι έξω και πέρα από κάθε λογική. Φυσικά και είχα δώσει προσωπικά εντολή να συγκροτηθεί ομάδα επεξεργασίας σχεδίου άμυνας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση