GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Έκλεισε με μικρές απώλειες

Με μικρές απώλειες έκλεισε η Wall Street, καθώς τα στοιχεία για την απασχόληση στις ΗΠΑ επιβεβαίωσαν την πεποίθηση των επενδυτών ότι η Fed δ...

Wall Street: Έκλεισε με μικρές απώλειες

Με μικρές απώλειες έκλεισε η Wall Street, καθώς τα στοιχεία για την απασχόληση στις ΗΠΑ επιβεβαίωσαν την πεποίθηση των επενδυτών ότι η Fed δεν θα βιασθεί να αυξήσει τα επιτόκια.

Ο δείκτης Dow Jones μειώθηκε 0,16% στις 17.730 μονάδες, ενώ μικρότερες απώλειες είχαν ο S&P 500 (0,03%) και ο Nasdaq (0,08%).

Το υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε ότι τον Ιούνιο δημιουργήθηκαν 223.000 νέες θέσεις απασχόλησης στην αμερικανική οικονομία, ενώ το ποσοστό ανεργίας μειώθηκε στο 5,3% από 5,5%, ενώ οι μισθοί παρέμειναν σταθεροί. «Είναι καλά στοιχεία, όχι γενικά, αλλά αυτό που χρειάζεται για να συνεχίσει η Fed δικαιολογήσει την αύξηση των επιτοκίων αργότερα στο έτος», δήλωσε ο Πρόεδρος του Wells Fargo Investment Institute.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση