GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

WSJ: Ξέρετε τι λένε στην Ελλάδα ε; Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

Με ένα μάλλον καυστικό σχόλιο, η εφημερίδα Wall Street Journal ανήρτησε στον ιστότοπο της ένα ακόμη άρθρο για την Ελλάδα. Η εικόνα πο...

WSJ: Ξέρετε τι λένε στην Ελλάδα ε; Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία
Με ένα μάλλον καυστικό σχόλιο, η εφημερίδα Wall Street Journal ανήρτησε στον ιστότοπο της ένα ακόμη άρθρο για την Ελλάδα. Η εικόνα που συνοδεύει και τη σχετική ανάρτηση στο Facebook είναι ένα μαύρο πλαίσιο που γράφει "Εξάλλου ξέρετε τι λέμε στην Ελλάδα ε; Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία."
Το άρθρο σημειώνει πως η ευφορία που έφερε το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα ξεθωριάζει πολύ γρήγορα στην Ελλάδα καθώς αυξάνονται οι φόβοι ενώ πλησιάζει η "ώρα της κρίσεως".
Το άρθρο αναφέρει ότι όσοι ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα "πείστηκαν από τα λόγια του ξ. Τσίπρα ότι το ΟΧΙ θα ενδυνάμωνε τις θέσεις του νεαρού ηγέτη στις συνομιλίες στις Βρυξέλλες... Αλλά η εμπιστοσύνη έχει διαταραχτεί από τις συνεχιζόμενες σκληρές διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές".
Ενώ αναφερόμενος στους ψηφοφόρους του ΝΑΙ, ο αρθρογράφος σχολιάζει ότι "βλέπουν τις φορτισμένες διαπραγματεύσεις με ακόμη μεγαλύτερο τρόμο. Καθώς δεν πίστεψαν ποτέ τις υποσχέσεις του κ. Τσίπρα... πολλοί από αυτούς νιώθουν τώρα να επαληθεύονται κατά τραγικό τρόπο". 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση