GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εβαλε φωτιά ο Τζήμερος! Zήτησε «ανατροπή και εισβολή στο Μέγαρο Μαξίμου». Διατάχθηκε Προκαταρκτική εξέταση...

Προκαταρκτική εξέταση, και μάλιστα με τη μορφή του κατεπείγοντος, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, Ισ. Ντογιάκος, με αφορμή...

Προκαταρκτική εξέταση, και μάλιστα με τη μορφή του κατεπείγοντος, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, Ισ. Ντογιάκος, με αφορμή αναρτήσεις στο διαδίκτυο που εμφανίζονται ως ανακοινώσεις στο Facebook του Θάνου Τζήμερου , και φέρονται να καλούν σε «ανατροπή και εισβολή στο Μέγαρο Μαξίμου» , αν η κυβέρνηση δεν υπογράψει συμφωνία με τους δανειστές και η χώρα βρεθεί εκτός ευρώ.
Χαρακτηριστικά ένα αποσπασμα του κειμένου που αποδίδεται από τα ιντερνετικά δημοσιεύματα στον κ.Τζήμερο φέρεται να αναφέρει:
«Γι’ αυτό δεν πρόκειται να αφήσουμε τους εγκληματίες να χρεοκοπήσουν οριστικά τη χώρα. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ! Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή 8:30 το πρωί, που θα καταθέσουν την τελευταία τους πρόταση.
Αν μάθουμε ότι είναι ακόμα μια απάτη, κατεβαίνουμε στον δρόμο (θα ειδοποιηθείτε για το πού και ποια ώρα), μπαίνουμε στο Μαξίμου, στα Υπουργεία της Εθνικής Μειοδοσίας και τους πετάμε έξω με τις κλωτσιές. Το αστείο παρατράβηξε. Δεν θα ζήσουν τα παιδιά μας σε σοβιετικό καθεστώς για να διατηρούν οι σταλινοφασίστες τις φαντασιώσεις τους και οι πελάτες τις αργομισθίες. Παρασκευή πρωί ή υπογράφουν ή ξηλώνονται».


Η έρευνα θα διαπιστώσει αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις όπως «διέγερση πολιτών» και θα τη διενεργήσει ο εισαγγελέας Παν. Καψιμάλης.

2 σχόλια

  1. Μπράβο Τζήμερε! ΕΠι τέλους κάποιος λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν με ενδιαφέρει αν είσαι φιλελεύθερος ή οτιδήποτε άλλο. Μπράβο σου και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    (((Τι ώρα έλθω κ. Τζήμερε .. να κρατώ το Καλάσνικοφ;; εσείς και οι άλλοι θα έχετε οπλίσω σας;;; Ναι να τους γαμήσουμε τους πούστηδες άκου να μας κυβερνά ο ΤΣΙΠΡΑ και όχι ο ο Γερμανός Μάνφρεντ Βέμπερ....που ΑΚΟΥΣΤΙΚΈ ΑΥΤΌ να κυβερνά ο κλέφτης Τσίπρας που τον χρηματοδότη ΑΚΌΜΑ ο Χριστοφοράκος ....)))

    Τζημερε ΦΑΣΊΣΤΑ ...Πες του ΜΌΝΟ ΣΟΥ στον εισαγγελέα Ντογιάκου να σε βάλει στην απομόνωση αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ΕΔΏ ψηφίζουν ΑΚΌΜΑ....αλλά ξέρεις παίζεις με αριστερούς ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ με πολύ σαβουαρ βιβ....ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΒΡΕΙ κανένας τρελός δεν βλέπω καλά το λαιμό σου.... ΆΦΗΣΕ ΜΟΎΣΙ και κόψε τον κουρέα μέχρι να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση