GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με νυχτερινό μέιλ στον Μεϊμαράκη η διερευνητική εντολή

Μέσω μέιλ απέστειλε στον πρόεδρο της ΝΔ, Β. Μεϊμαράκη, τη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, όπως ορίζει η διαδικασία μετά τη...

Με μέιλ στον Μεϊμαράκη η διερευνητική εντολή - Στις 10.00 στο Προεδρικό
Μέσω μέιλ απέστειλε στον πρόεδρο της ΝΔ, Β. Μεϊμαράκη, τη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, όπως ορίζει η διαδικασία μετά την παραίτηση της κυβέρνησης, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Η εντολή εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις 00:07, με τον κ. Μεϊμαράκη να απαντά άμεσα και να ενημερώνει τον κ. Παυλόπουλο πως θα "τιμήσει την εντολή" και θα διερευνήσει όλα τα ενδεχόμενα σχηματισμού κυβέρνησης.
"Εγώ, ως μελλοντικό πρώτο κόμμα, θεωρώ ως υποχρέωση να εξαντλήσω όλα τα όρια, μήπως αυτή η Βουλή μπορεί να δώσει λύση ή να δούμε τι θα κάνουμε μετά τις εκλογές" είπε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Ν.Δ. και τόνισε πως οι εκλογές είναι η τελευταία λύση και ζήτησε να ανοίξει άμεσα η Βουλή για να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ν.Δ. θα πρέπει να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια, ώστε οι εκλογές αυτές να είναι η τελευταία λύση. «Δεν παίζουμε, 7 μήνες βούλιαξε τη χώρα, η Ν.Δ. θα διεκδικήσει την πρώτη θέση και θα την πάρει» τόνισε δηλώνοντας πως θα συναντηθεί άμεσα με τον κ. Θεοδωράκη και την κα Γεννηματά, ενώ όπως φάνηκε δεν είναι στις προθέσεις του να συναντηθεί με τους κ.κ. Καμμένο και Μιχαλολιάκο.
Σε έκτακτη συνέντευξη που παραχώρησε, το βράδυ της Πέμπτης, μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού, ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για "πολιτική αλητεία", επισημαίνοντας πως στην αξιωματική αντιπολίτευση δεν αιφνιδιάστηκαν από την απόφαση του πρωθυπουργού.
"Η Ν.Δ. είναι πανέτοιμη εδώ και καιρό, ουδέποτε είχε εμπιστοσύνη σε αυτά που έλεγε ο Τσίπρας. Έχουμε έτοιμα τα ψηφοδέλτια. Είμαστε έτοιμοι για την εκλογική μάχη" τόνισε ο Βαγγέλης Μειμαράκης, τονίζοντας πως "τις μάχες τις κερδίζουν οι πραγματικοί ηγέτες".
Επίσης, άσκησε σκληρή κριτική στον χρόνο και τον τρόπο που επέλεξε ο πρωθυπουργός να πάει σε εκλογές-εξπρές: "Δεν είναι πολιτικά έντιμη στάση να περιμένεις να ψηφίσουν τα κοινοβούλια και να εκταμιευθεί η δόση για να πας σε εκλογές για ένα λόγο που θα μπορούσε να λυθεί. Είναι λίγο ψευτράκος, τακτικιστής" είπε για τον κ. Τσίπρα ο πρόεδρος της ΝΔ, εκφράζοντας την οργή του για το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δεν επικοινώνησε μαζί του.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επανέλαβε πως ο Αλέξης Τσίπρας βάζει τη χώρα σε κίνδυνο ρωτώντας τον πρωθυπουργό να απαντήσει πως διασφαλίζει την πορεία της χώρας. "Να σκεφτεί ότι όποιος και να είναι πρώτος, θα φέρει νέο μνημόνιο αυτή η κατάσταση" τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση