GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα σπουδαιότερα 10άρια που μεγαλούργησαν στα ιταλικά γήπεδα

Με αφορμή το γεγονός ότι η Γιουβέντους έδωσε στον Πολ Πογκμπά το Νο 10, θυμόμαστε δέκα μεγάλα 10άρια του ιταλικού ποδοσφαίρου. Πρόκει...

Τα σπουδαιότερα 10άρια που μεγαλούργησαν στα ιταλικά γήπεδα
Με αφορμή το γεγονός ότι η Γιουβέντους έδωσε στον Πολ Πογκμπά το Νο 10, θυμόμαστε δέκα μεγάλα 10άρια του ιταλικού ποδοσφαίρου.
Πρόκειται για τη φανέλα που έχει πάντα την μεγαλύτερη λάμψη, αλλά και βάρος, στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Και ειδικά στη Γιουβέντους, που έχει να λέει για τα μεγέθη που την φόρεσαν. Ας κάνουμε επομένως ένα σχόλιο για κάποιους από αυτούς αλλά και για κάποιους αντιπάλους των μπιανκονέρι.
Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο
Είναι το σύμβολο της Γιουβέντους και αυτό τα λέει όλα. Από το 1993 ως το 2012 ο Pinturiccio έσπασε όλα τα ρεκόρ στο Τορίνο και θα είναι πάντα το σημαντικότερο κεφάλαιο της ιστορίας της Κυρίας.
Ντιέγκο Μαραντόνα
Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών έγραψε ιστορία στα ιταλικά γήπεδα με τη Νάπολι την περίοδο 1984-91. Ο Αργεντίνος έβαλε στον ποδοσφαιρικό χάρτη τους Παρτενοπέι κάνοντας τους δύο φορές πρωταθλητές, κυπελλούχους αλλά και φέρνοντας στον νότο το κύπελλο ΟΥΕΦΑ.
Διαβάστε τη συνέχεια του αφιερώματος στην famigliabianconera.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση