GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάλι: 12 νεκροί μεταξύ των οποίων και 3 όμηροι

Συνολικά 12 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων 3 όμηροι και 5 στρατιώτες, έχασαν την ζωή τους κατά την σύλληψη ομήρων από ισλαμιστές μαχητές σ...

Μάλι: 12 νεκροί μεταξύ των οποίων και 3 όμηροι

Συνολικά 12 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων 3 όμηροι και 5 στρατιώτες, έχασαν την ζωή τους κατά την σύλληψη ομήρων από ισλαμιστές μαχητές στο ξενοδοχείο Byblos της πόλης Σεβαρέ, στο κεντρικό Μαλί, το οποίο χρησιμοποιεί το προσωπικό του ΟΗΕ, δήλωσε εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Μαλί.

"Ο απολογισμός των νεκρών αυξήθηκε στους 12 --5 στρατιώτες, 4 τρομοκράτες και 3 όμηροι", δήλωσε ο εκπρόσωπος της Μπαμακό Σόγκελ Κοκάλα Μάιγκα.

Σύμφωνα παράλληλα με εκπρόσωπο του στρατού του Μαλί, οι τρεις όμηροι που σκοτώθηκαν προέρχονταν από την Νότια Αφρική, την Ρωσία και την Ουκρανία.

Άλλοι τέσσερις ξένοι πολίτες απελευθερώθηκαν μετά την έφοδο που πραγματοποίησαν οι ειδικές δυνάμεις του στρατού του Μαλί, τερματίζοντας την κατάσταση ομηρείας στο ξενοδοχείο, είχε ανακοινώσει νωρίτερα η αποστολή του ΟΗΕ στο Μαλί MINUSMA.

Αυτοί που απελευθερώθηκαν είναι 4 εργαζόμενοι σε εταιρείες που έχουν σύμβαση με τον ΟΗΕ: δύο Νοτιοαφρικανοί, ένας Ρώσος και ένας Ουκρανός, είχε διευκρινίσει η εκπρόσωπος της αποστολής του ΟΗΕ στο Μαλί, Ράντια Ασούρι.

Σύμφωνα με κυβερνητική ανακοίνωση που εκδόθηκε αργά χθες το βράδυ 7 ύποπτοι συνελήφθησαν σε σχέση με την επίθεση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση