GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο: Έσπασαν το φέρετρο 16χρονης που φαίνεται πώς θάφτηκε ζωντανή

Σκηνή από ταινία θυμίζουν οι εφιαλτικές στιγμές που ενδεχομένως έζησε μία 16χρονη κοπέλα στο χωριό Λα Εντράδα στην Ονδούρα, η οποία ό...

Βίντεο: Έσπασαν το φέρετρο 16χρονης που φαίνεται πώς θάφτηκε ζωντανή
Σκηνή από ταινία θυμίζουν οι εφιαλτικές στιγμές που ενδεχομένως έζησε μία 16χρονη κοπέλα στο χωριό Λα Εντράδα στην Ονδούρα, η οποία όπως φαίνεται ξύπνησε από κώμα μέσα στο φέρετρό της, μία μέρα αφότου οι συγγενείς της την είχαν θάψει θεωρώντας τη νεκρή.

Η έφηβη κοπέλα που ήταν παντρεμένη και έγκυος είχε ταφεί φορώντας το νυφικό της, όπως συνηθίζεται στη χώρα της για γυναίκες που πεθαίνουν σε νεαρή ηλικία. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Neysi Perez, που διένυε τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, είχε βρεθεί λιπόθυμη ένα βράδυ στην τουαλέτα του σπιτιού της. Μόλις συνήλθε, η νεαρή άρχισε να βγάζει αφρούς από το στόμα και οι θρήσκοι γονείς της κάλεσαν τον ιερέα του χωριού, πιστεύοντας ότι είχε καταληφθεί από κάποιο δαιμονικό πνεύμα.

Κατά τη διάρκεια του «εξορκισμού», η νεαρή έπεσε πάλι αναίσθητη και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν μετά από τρεις ώρες τον θάνατό της. Η άτυχη κοπέλα τάφηκε στο οικογενειακό μαυσωλείο ωστόσο αυτό δεν ήταν το τέλος του εφιάλτη της.

Μία μέρα αργότερα, ο άνδρας της 16χρονης κοπέλας επισκέφθηκε την καλή του στην τελευταία της κατοικία και διαπίστωσε με φρίκη ότι από το εσωτερικό του τσιμεντένιου τάφου ακούγονταν ήχοι που έμοιαζαν με κλάματα και φωνές.

Σε κατάσταση υστερίας, έτρεξε στους εργάτες του νεκροταφείου για να τους ζητήσει να ανοίξουν τον τάφο. Αφού ειδοποιήθηκαν οι γονείς της κοπέλας, άρχισαν όλοι μαζί να προσπαθούν να αποσπάσουν το ξύλινο φέρετρο από τον τσιμεντένιο τάφο με βαριοπούλες. Δυστυχώς, μέχρι να διαπεράσουν το περίβλημα από σκυρόδεμα, η κοπέλα ενδεχομένως να είχε χάσει εκ νέου τις αισθήσεις της. Όπως αναφέρει δε το ρεπορτάζ της Daily Mail, τα χέρια της ήταν γεμάτα αμυχές και γρατσουνιές ίσως από τα χτυπήματα, που ωστόσο είχαν καταφέρει να σπάσουν μονάχα το τζαμάκι του φέρετρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση