GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα τροπή στην υπόθεση με 18χρονο Βρετανό που πέθανε στα Μάλια

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου ενός 18χρονου βρετανού τουρίστα στα Μάλια της Κρήτης. Ο Βρετανός βγήκε το βράδυ της Τετάρτης ...

Νέα τροπή στην υπόθεση με 18χρονο Βρετανό που πέθανε στα Μάλια
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου ενός 18χρονου βρετανού τουρίστα στα Μάλια της Κρήτης.

Ο Βρετανός βγήκε το βράδυ της Τετάρτης για νυχτερινή διασκέδαση, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Την επόμενη μέρα δεν ξύπνησε ποτέ. Περίπου στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, οι φίλοι του διαπίστωσαν ότι ο νεαρός ήταν νεκρός.

Αν και αρχικά υπήρχαν υποψίες ότι ο θάνατός του οφείλονταν σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, τελικά όπως όλα δείχνουν, επρόκειτο για έγκλημα.

Όπως μετέδωσε ο ALPHA, όταν ο ιατροδικαστής έκανε τη νεκροτομή, είπε στην αστυνομία ότι ο θάνατος οφείλονταν σε έγκλημα. Το μοιραίο βράδυ, ο Βρετανός τουρίστας γνώρισε έναν συμπατριώτη του μπάρμαν, με τον οποίο έπιασαν κουβέντα. Αργότερα τον συνάντησε πάνω σε ένα μηχανάκι μαζί με δύο Αγγλίδες. Ο νεαρός φέρεται να πείραξε με κάποια λόγια τις κοπέλες, με αποτέλεσμα ο μπάρμαν να του δώσει ένα χαστούκι.

Ο τουρίστας ήταν μεθυσμένος και έπεσε κάτω, χτυπώντας το κεφάλι του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο σπίτι, χωρίς όμως να έχει δώσει σημάδια ανησυχίας και την επόμενη ημέρα οι φίλοι του τον βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι του.

Ο δράστης οδηγείται στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση