GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άλλα κόλπα για να "παγώσουν" οι εξελίξεις! Θερινά τμήματα στη Βουλή το φθινόπωρο...

Σε θερινά τμήματα οδηγείται η Βουλή, πιθανότατα και εντός της ημέρας! Πρόκειται για μία πολιτική εξέλιξη που απομακρύνει την εκλογολογία,...

Σε θερινά τμήματα οδηγείται η Βουλή, πιθανότατα και εντός της ημέρας! Πρόκειται για μία πολιτική εξέλιξη που απομακρύνει την εκλογολογία, αλλά και την πρόταση για ψήφο εμπιστοσύνης, η οποία καθίσταται άνευ περιεχομένου από την ώρα που η Αριστερή Πλατφόρμα δεν θέλει να δώσει ένα καθαρό «ναι» ή «όχι».
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση έχει ήδη συντάξει το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος φέρεται να το έχει υπογράψει. Επομένως αυτό που απομένει είναι η δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος, η οποία θα γίνει στον χρόνο που θα επιλέξει η κυβέρνηση. Τα 3 θερινά τμήματα θα διαρκέσουν μέχρι τις αρχές του Οκτώβρη και θα έχουν διάρκεια 15 ημέρες το καθένα.
Με τον τρόπο αυτό η κυβέρνηση μπορεί να περάσει κρίσιμα και δύσκολα προαπαιτούμενα νομοσχέδια στις αρχές Σεπτέμβρη, όπως αυτό της φορολόγησης των αγροτών. δεν χρειάζεται να κατατεθεί η πρόταση εμπιστοσύνης, η οποία θα συνέχιζε την πολιτική αναστάτωση, αποδυναμώνεται η δυνατότητα της Προέδρου της Βουλής να μπλοκάρει τις διαδικασίες καθιστώντας προβληματική την ψήφιση νομοσχεδίων. παραμένει στην ευχέρεια της κυβέρνησης η διενέργεια εκλογών τον Οκτώβριο, όπως επιθυμεί το Μαξίμου, που δεν θέλει την εσπευσμένη διαδιασία του Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση