GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εύη Φραγκάκη: Η ξαφνική αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1

Η Εύη Φραγκάκη μίλησε, στην εφημερίδα Real News, για τη ξαφνική αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1. «Για να είµαι απολύτως ακριβής πήγαν όλα κ...

Εύη Φραγκάκη: Η ξαφνική αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 Η Εύη Φραγκάκη μίλησε, στην εφημερίδα Real News, για τη ξαφνική αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1.
«Για να είµαι απολύτως ακριβής πήγαν όλα κατ' ευχήν σε αυτή τη συνεργασία. Από την πρώτη ηµέρα έως και τη λήξη της εξελίχθηκαν όλα όπως έπρεπε, ώστε και να βγει ωφέλιµο τηλεοπτικό αποτέλεσµα και για εµένα ατοµικά αλλά και για το κανάλι. Να µάθω ακόµα περισσότερα πράγµατα για τους ανθρώπους και τον τρόπο που σκέφτονται και κινούνται – θετικό ή µη, να εκτιµήσω τη λέξη "µπέσα" από συναδέλφους που δεν περίµενα, να επιβεβαιωθώ για όσους δεν τη γνωρίζουν ως λέξη και βεβαίως να κάνω όµορφες φιλίες, που, όπως φαίνεται, θα αντέξουν στον χρόνο» δήλωσε η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων.
Και πρόσθεσε:
«Από την πρώτη ηµέρα που εργάστηκα ως δηµοσιογράφος, στην ηλικία των 18 χρόνων, οι εµπειρότεροι συνάδελφοι µε προετοίµαζαν για το εφήµερο αυτής της δουλειάς. Και η αλήθεια είναι ότι το διαρκέστερο κοµµάτι της έως τώρα πορείας µου το διήνυσα στον ANT1, συµπληρώνοντας εννέα ολόκληρα χρόνια εκεί. Οπότε ναι, είµαι ανέκαθεν προετοιµασµένη ότι όλα τριγύρω αλλάζουν. Και για το χρονικό σηµείο, στο οποίο συνέβη, ήµουν παράλληλα προετοιµασµένη και λόγω σχετικών συζητήσεων και αφουγκραζόµενη τη γενικότερη κατάσταση».
Τέλος, η ίδια θέλησε να εξομολογηθεί:
«Αισθάνοµαι ξεκάθαρα έτοιµη για νέα πράγµατα, γεµάτη όρεξη για µια πολύ δηµιουργική σεζόν, η οποία µάλλον επιφυλάσσει στη χώρα – και στον τοµέα της ενηµέρωσης ειδικότερα- πολλές και περίπλοκες εξελίξεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση