GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βάσεις 2015: Πότε θα ανακοινωθούν - Πώς θα γίνουν οι εγγραφές

Ως το τέλος της εβδομάδας θα τελειώσει η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων αφού θα ανακοινωθούν, όπως όλα δείχνουν, οι βάσεις εισαγωγής για τη...

Βάσεις 2015: Πότε θα ανακοινωθούν - Πώς θα γίνουν οι εγγραφές
Ως το τέλος της εβδομάδας θα τελειώσει η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων αφού θα ανακοινωθούν, όπως όλα δείχνουν, οι βάσεις εισαγωγής για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η ημέρα της ανακοίνωσης δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα, όλα όμως δείχνουν ότι θα είναι το αργότερο η Παρασκευή 28 Αυγούστου. Η συνολικά μεγάλη πτώση θεωρείται βέβαιη - αφού αναμένεται να πέσουν οι βάσεις ακόμα και στην... Ιατρική Αθηνών.
Φέτος αναμένεται να εφαρμοστεί και το ηλεκτρονικό σύστημα εγγραφής των νέων φοιτητών στα Τμήματά εισαγωγής τους. Σχετική ανακοίνωση είχε πραγματοποιήσει το Υπουργείο στα μέσα Ιουλίου όταν γνωστοποιείσαι ότι  αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΟΠΑΙΘ μελετούν την τροποποίηση της διαδικασίας εγγραφής των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, μέσω ηλεκτρονικού πληροφοριακού συστήματος, με σκοπό την απλούστευση και τη διευκόλυνση της διαδικασίας εγγραφής των νεοεισαχθέντων.
Από το Υπουργείο ενημερωθήκαμε ότι το αρμόδιο τμήμα εργάζεται επάνω στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να τεθεί σε εφαρμογή ώστε να διευκολυνθούν οι νεοεισαχθέντες φοιτητές στη διαδικασία εγγραφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση