GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφικτή η 20η Σεπτεμβρίου για τις κάλπες

Η κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει έναν πολιτικό λόγο που δεν αρμόζει ούτε στις ανάγκες του λαού ούτε στο ύφος που θέλει να κρατήσει, έναν ...

Εφικτή η 20η Σεπτεμβρίου για τις κάλπες

Η κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει έναν πολιτικό λόγο που δεν αρμόζει ούτε στις ανάγκες του λαού ούτε στο ύφος που θέλει να κρατήσει, έναν πολιτικό λόγο «που οξύνεται και εκ μέρους της ΝΔ με έναν ακραίο λαϊκισμό, αλλά και από άλλες πλευρές», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, σε δήλωσή της στο βραδινό κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ-1.

Η κ. Γεροβασίλη σημείωσε επιπλέον ότι «η ημερομηνία των εκλογών, όπως φαίνεται μέχρι τώρα, είναι εφικτό να είναι η 20η Σεπτεμβρίου».

Ειδικότερα, η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε ότι «στόχος μας είναι να μην ακολουθήσουμε αυτόν τον πολιτικό λόγο, ο οποίος δεν αρμόζει ούτε στις ανάγκες του ελληνικού λαού σήμερα και ούτε φυσικά στο ύφος το οποίο θέλουμε να κρατήσουμε». Σημείωσε δε ότι «είναι ένας λόγος, ο οποίος οξύνεται και εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας με έναν ακραίο λαϊκισμό, αλλά και από άλλες πλευρές». «Δεν θα το ακολουθήσουμε αυτό το μονοπάτι», υπογράμμισε.

Στο ερώτημα: «Τελικά ποια είναι η ημερομηνία των εκλογών, γιατί και ο κόσμος έχει μπερδευτεί», η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι «η ημερομηνία των εκλογών, όπως φαίνεται μέχρι τώρα, είναι εφικτό να είναι η 20η Σεπτεμβρίου», προσθέτοντας ότι «αν δεν συμβεί κάτι που να το αλλάξει αυτό, με δεδομένο το πως πάνε οι διερευνητικές εντολές και αν προκύψει ή όχι - που δεν προκύπτει κυβέρνηση μέσα από τις διερευνητικές εντολές - φαίνεται εφικτό να γίνουν οι εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση