GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος ζητά από Λαφαζάνη να καταθέσει εντολή και εκλογές στις 20...

«Να καταθέσει τη διερευνητική εντολή και να προχωρήσουμε σε εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου» καλεί τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο πρόεδρος των ...

Καμμένος ζητά από Λαφαζάνη να καταθέσει εντολή και εκλογές στις 20
«Να καταθέσει τη διερευνητική εντολή και να προχωρήσουμε σε εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου» καλεί τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε δήλωσή του για τις πολιτικές εξελίξεις.
«Οι συνεχείς συζητήσεις και οι διερευνητικές εντολές αποτελούν χαμένο χρόνο» υποστηρίζει ο κ. Καμμένος και σημειώνει πως ο κ. Λαφαζάνης το γνωρίζει ότι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση. «Ο ελληνικός λαός να αποφασίσει και να πάμε με μία κυβέρνηση, στην οποία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εγγυόμαστε τη σταθερότητα», προσθέτει.
«Η ψήφος στα κόμματα του χθες αποτελεί χαμένη ψήφο» αναφέρει και επισημαίνει ότι ο ελληνικός λαός, η αγορά, η οικονομία ζητούν σταθερότητα. Όπως τονίζει ο κ. Καμμένος, οι εγγυήσεις που οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δίνουν για το αύριο είναι τα εθνικά θέματα, τα θέματα της ελεύθερης οικονομίας, τα θέματα της σχέσης της Ορθοδοξίας με τον Ελληνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση