GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίμονος αστυνομικός βρήκε κλεμμένο αυτοκίνητο μετά από 22 χρόνια

Χάρη στην επιμονή ενός αστυνομικού, ένας Νοτιοαφρικανός ξαναβρήκε αναπάντεχα το αυτοκίνητο που του είχαν κλέψει πριν από... 22 χρόνια...

Επίμονος αστυνομικός βρήκε κλεμμένο αυτοκίνητο μετά από 22 χρόνια
Χάρη στην επιμονή ενός αστυνομικού, ένας Νοτιοαφρικανός ξαναβρήκε αναπάντεχα το αυτοκίνητο που του είχαν κλέψει πριν από... 22 χρόνια.
Πριν από δύο εβδομάδες ο επιχειρηματίας Ντέρικ Γκούζεν από την Πρετόρια δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον αστυνομικό Κουάκουα Ντοκόλα που ήθελε να του κάνει ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με ένα ασημί Τογιότα Κορόλα του 1988.
Όπως έγραψε η εφημερίδα Beeld, ο Γκούζεν είναι καταγγείλει την κλοπή του αυτοκινήτου του το 1993. Είκοσι ένα χρόνια αργότερα αστυνομικοί που έκαναν ελέγχους στον δρόμο κατέσχεσαν ένα όχημα όταν διαπίστωσαν ότι ο αριθμός πλαισίου είχε σβηστεί.
Ο Ντοκόλα, ένας "αληθινός αστυνομικός", κατάφερε με τη βοήθεια της τεχνολογίας να διαβάσει τον αριθμό και να εντοπίσει τον πραγματικό ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου στην Πρετόρια.
"Θα το πλύνω και θα κυκλοφορώ μ' αυτό. Τα πάντα μέσα σε είναι σε τέλεια κατάσταση. Δεν μπορώ να το πιστέψω" είπε στην εφημερίδα ο πανευτυχής Γκούζεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση