GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έως 31 Οκτωβρίου το ηλεκτρονικού εισιτήριο

Διορία έως και τις 31 Οκτωβρίου δόθηκε από την Πολιτεία προς τους συλλόγους, ώστε να ολοκληρώσουν τις εργασίες στα γήπεδα και να μπει ...

Έως 31 Οκτωβρίου το ηλεκτρονικού εισιτήριο
Διορία έως και τις 31 Οκτωβρίου δόθηκε από την Πολιτεία προς τους συλλόγους, ώστε να ολοκληρώσουν τις εργασίες στα γήπεδα και να μπει πλήρως σε εφαρμογή το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου, αλλά και τα συστήματα εποπτείας. Από την εφαρμογή αυτή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και των καμερών, εξαιρέθηκε μόνο για φέτος η Football League.
Συγκεκριμένα, με κοινές υπουργικές αποφάσεις που συνυπογράφουν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ιωάννης Πανούσης και ο υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής, καθορίζονται οι όροι εφαρμογής του ηλεκτρονικού συστήματος για την έκδοση, διάθεση και έλεγχο της διακίνησης των ονομαστικών/αριθμημένων εισιτηρίων και της εγκατάστασης και λειτουργίας του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και του συστήματος εποπτείας, σύμφωνα με τις διατάξεις των ΚΥΑ θα ξεκινήσει από τις 31-8-15. Έως 31 Οκτωβρίου του 2015 καθίστανται υποχρεωτική η τοποθέτηση και λειτουργία των μεταλλικών κατασκευών ελέγχου μεμονωμένης εισόδου φιλάθλων (τουρνικέ).
Από την εφαρμογή των εν λόγω συστημάτων (ηλεκτρονικού εισιτηρίου και καμερών) εξαιρείται η Football League για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.
Επίσης από 1/1/16 εφαρμόζεται και η κάρτα φιλάθλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση