GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες επιθέσεις στην Τουρκία - 4 αστυνομικοί και 1 στρατιώτης νεκροί

Τέσσερις αστυνομικοί σκοτώθηκαν σήμερα κατά την έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετηθεί κατά μήκος οδικής αρτηρίας στην επαρχία του Σίρνακ στην ν...

Νέες επιθέσεις στην Τουρκία - 4 αστυνομικοί και 1 στρατιώτης νεκροί

Τέσσερις αστυνομικοί σκοτώθηκαν σήμερα κατά την έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετηθεί κατά μήκος οδικής αρτηρίας στην επαρχία του Σίρνακ στην νοτιο-ανατολική Τουρκία, σε μία επίθεση που αποδίδεται στους κούρδους αντάρτες, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Στην ίδια επαρχία, ένας τούρκος στρατιώτης σκοτώθηκε όταν ένοπλοι Κούρδοι άνοιξαν πυρ κατά στρατιωτικού ελικοπτέρου, ανακοίνωσε ο τουρκικός στρατός.

Τουλάχιστον επτά στρατιώτες τραυματίσθηκαν στην επίθεση αυτή που πραγματοποιήθηκε κατά την απογείωση του ελικοπτέρου, σύμφωνα με πηγές των δυνάμεων ασφαλείας.

Οι δύο επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν σε περιοχή που συνορεύει με την Συρία και το Ιράκ, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan, λίγες ώρες έπειτα από δύο επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη, η μία κατά του αμερικανικού προξενείου και η άλλη κατά αστυνομικού τμήματος, προκαλώντας τον θάνατο τριών ανθρώπων, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση