GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σεισμός 4 Ρίχτερ στην Κρήτη

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στις 09.26...

Σεισμός 4 Ρίχτερ στην Κρήτη

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στις 09.26 σήμερα το πρωί στον υποθαλάσσιο χώρο Νότια της Κρήτης.

Η δόνηση έγινε αισθητή στην περιοχή της Μεσαράς και τα νότια παράλια του νησιού αλλά και στην πόλη του Ηρακλείου. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 52 χιλιόμετρα Νότια του Ηρακλείου και 18χιλιόμετρα Νότια Νοτιοανατολικά του Τυμπακίου, ενώ το εστιακό βάθος φθάνει στα 10 χιλιόμετρα.

Το μέγεθος της δόνησης σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ήταν 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και στη συνέχεια με την αναθεωρημένη 4 Ρίχτερ, ενώ το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο έχει δώσει το μέγεθος του σεισμού στα 4,2 Ρίχτερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση