GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το καλοκαίρι δεν τελείωσε ακόμη! Οικογενειακές διακοπές: 5 ιδανικοί προορισμοί...

Το καλοκαίρι δεν τελείωσε ακόμη! Φανταστικές παραλίες, καλό οδικό δίκτυο, κατάλληλες υποδομές υγείας, παροχές για παιδιά που θα ζήλευαν ...


Το καλοκαίρι δεν τελείωσε ακόμη! Φανταστικές παραλίες, καλό οδικό δίκτυο, κατάλληλες υποδομές υγείας, παροχές για παιδιά που θα ζήλευαν ακόμη και οι μεγάλοι, κάνουν τα 5 παρακάτω ελληνικά νησιά, ιδανικά για οικογενειακές διακοπές. Καπελίνο, μαγιό, αντηλιακό και φύγαμε!
Φανταστικές παραλίες, καλό οδικό δίκτυο, κατάλληλες υποδομές υγείας, παροχές για παιδιά που θα ζήλευαν ακόμη και οι μεγάλοι, κάνουν τα 5 παρακάτω ελληνικά νησιά, ιδανικά για οικογενειακές διακοπές. Καπελίνο, μαγιό, αντηλιακό και φύγαμε!

Κρήτη


Η Κρήτη είναι μεγάλο νησί και τόσο διαφορετικό. Εύκολα προσβάσιμο – υπάρχουν πολλές αεροπορικές πτήσεις και δρομολόγια πλοίων προς Κρήτη από την Αθήνα. Την καλοκαιρινή περίοδο, απ 'ευθείας πτήσεις από το εξωτερικό φθάνουν και στα τοπικά αεροδρόμια. Οι επιλογές διαμονής είναι επίσης πολλές: οικογενειακά θέρετρα τόσο στη βόρεια όσο και στη νότια πλευρά του νησιού.
Η βόρεια πλευρά του νησιού ωστόσο είναι πιο αναπτυγμένη, με πολυτελή ξενοδοχεία δίπλα στη θάλασσα, οικογενειακά καταλύματα και καλύτερη τοπική συγκοινωνία. Ελούντα, Χερσόνησος, Αγία Πελαγία, Μπαλί, Γεωργιούπολη, Αγία Μαρίνα είναι μερικοί μόνο από τα τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για οικογένειες.
 
Ρόδος


Ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά νησιά για οικογενειακές διακοπές είναι η Ρόδος. Πρόκειται για το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων και γεωγραφικά βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά της χώρας. Με έντονο μεσαιωνικό στυλ, το πράσινο της φύσης και τις φανταστικές παραλίες, η Ρόδος θα είναι ένα χαρούμενο μέρος για εσάς και τα παιδιά σας.
Τα μικρά σας θα λατρέψουν τις μεγάλες αμμώδεις παραλίες και τα θαλάσσια σπορ, ενώ μην παραλείψετε να επισκεφθείτε όλοι μαζί το Waterpark στο Φαληράκι και το Ενυδρείο στην πόλη της Ρόδου. Το νησί είναι εύκολα προσβάσιμο με το αεροπλάνο από την Αθήνα ή από το εξωτερικό ενώ υπάρχουν επίσης δρομολόγια πλοίων προς Ρόδο από την Αθήνα, την Κρήτη και άλλα νησιά.

Κεφαλονιά


Παρά το γεγονός ότι η Κεφαλονιά δέχεται χιλιάδες επισκέπτες κάθε καλοκαίρι, οι τουρίστες εξαπλώνονται σε διάφορες περιοχές, λόγω του μεγάλου μεγέθους του νησιού. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο τουρισμός στην Κεφαλονιά δεν είναι μαζικός αλλά ελεγχόμενος ακόμη και στην υψηλή περίοδο. Το νησί έχει πολλά οικογενειακά θέρετρα ενώ μπορείτε να βρείτε στούντιο και διαμερίσματα, μόλις λίγα βήματα από την παραλία, τα εστιατόρια και τα μίνι μάρκετ.
Η Σκάλα, ο κόλπος του Λουρδά, η χερσόνησος της Λάσση, το Σβορωνάτα και η Άσσος είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή μέρη για οικογένειες στην Κεφαλονιά. Εκεί θα συναντήσετε και πολλούς Ιταλούς τουρίστες, αφού πολλές οικογένειες έρχονται στο νησί, καθώς υπάρχουν απευθείας δρομολόγια πλοίων προς Κεφαλονιά από την Ιταλία.

Νάξος


Η Νάξος είναι ίσως το καλύτερο νησί για οικογένειες στις Κυκλάδες. Δεν έχει τόσο κόσμο όσο η Σαντορίνη ή η Μύκονος και υπάρχουν πολλά οργανωμένα τουριστικά χωριά κατά μήκος των ακτών της. Οι δυτικές ακτές της Νάξου είναι πιο ανεπτυγμένες και διατηρούν μια ήσυχη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Στις οργανωμένες παραλίες της Νάξου, όπως ο Άγιος Γεώργιος, ο Άγιος Προκόπιος και η Αγία Άννα, θα βρείτε οικογενειακά διαμερίσματα, εστιατόρια, μίνι μάρκετ με καλή σύνδεση με την πόλη. Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε αυτοκίνητο και να εξερευνήσετε το εντυπωσιακό τοπίο της Νάξου, με τα παραδοσιακά χωριά και τα ιστορικά αξιοθέατα.
Πλοία για Νάξο αναχωρούν καθημερινά από τον Πειραιά και τη Ραφήνα, τα δύο κύρια λιμάνια της Αθήνας. Υπάρχουν επίσης πτήσεις προς Νάξο από την Αθήνα.

Αίγινα

Αν δεν θέλετε να απομακρυνθείτε και πολύ από την Αθήνα τότε επιλέξτε την Αίγινα για διακοπές, αυτό το μικρό νησάκι που βρίσκεται μόλις λίγα μίλια από τον Πειραιά. Τα πλοία για Αίγινα από την Αθήνα αναχωρούν καθημερινά και πολύ συχνά μάλιστα, σχεδόν κάθε ώρα.
Θα βρείτε οργανωμένες παραλίες, στούντιο, ωραία εστιατόρια και μίνι μάρκετ. Η Αγία Μαρίνα, ο Μαραθώνας, η Πέρδικα και η Βάγια είναι ωραία μέρη διαμονής για οικογένειες με εύκολη πρόσβαση και ρηχές παραλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση