GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

60χρονος στη σύζυγό του: Τώρα θα πεθάνεις!

Αύριο, Τρίτη, αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή ο 60χρονος από την Πάτρα, ο οποίος φέρεται να σκότωσε την 57χρονη σύζυγό του Χ.Κ. ...

60χρονος στη σύζυγό του: Τώρα θα πεθάνεις!

Αύριο, Τρίτη, αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή ο 60χρονος από την Πάτρα, ο οποίος φέρεται να σκότωσε την 57χρονη σύζυγό του Χ.Κ. με πολλαπλές μαχαιριές, ενώ τραυμάτισε σοβαρά με το ίδιο μαχαίρι τον 30χρονο γιο του.

Ο 60χρονος Α.Κ., συνταξιούχος οικοδόμος, συνελήφθη και δηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα. Σύμφωνα με το patrastimes.gr,  ο δράστης δεν έχει ομολογήσει το έγκλημα, ενώ ακόμα δεν έχει βρεθεί και το μαχαίρι του φόνου.

Το τραγικό φονικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής, στην περιοχή Κρύα Ιτεών, όταν μετά από έντονο καυγά με την σύζυγό του, άρπαξε ένα μαχαίρι και την σκότωσε, καταφέροντάς της πολλαπλά χτυπήματα στο θώρακα.Κατόπιν, οδηγήθηκε στο δωμάτιο που κοιμόταν ο 30χρονος γιος του και αποπειράθηκε να σκοτώσει και αυτόν, χτυπώντας τον με το μαχαίρι αρκετές φορές.

Ο 30χρονος, που είχε πάσει στο σπίτι των γονιών του με την ευκαιρία της καλοκαιρινής του άδειας, νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο.

Ο άνδρας μετά το φονικό έφυγε με τα πόδια από το σπίτι και κατευθύνθηκε στο νέο λιμάνι, όπου τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν άνδρες της αστυνομίας.

 Ο 60χρονος, σύμφωνα με μαρτυρίες, ακούστηκε να φωνάζει «αυτό ήταν, τώρα θα πεθάνεις», πριν σκοτώσει την 57χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι καβγάδες του ζευγαριού ήταν συχνοί, με κύριο αίτιο την παθολογική ζήλια του 60χρονου προς τη γυναίκα του, ενώ είχε προηγηθεί στο παρελθόν ένταση, όπου είχε κληθεί και η αστυνομία.

Η οικογένεια έχει συνολικά τρία παιδιά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση