GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΥΠΟΙΚ: 7 στους 10 πολίτες έχουν υποβάλει φορολογικές δηλώσεις

Το 70% των φορολογικών δηλώσεων των πολιτών έχει ήδη υποβληθεί στο υπουργείο Οικονομικών, κάτι που υποδηλώνει έναν “ικανοποιητικό ρυθμό...

ΥΠΟΙΚ: 7 στους 10 πολίτες έχουν υποβάλει φορολογικές δηλώσεις

Το 70% των φορολογικών δηλώσεων των πολιτών έχει ήδη υποβληθεί στο υπουργείο Οικονομικών, κάτι που υποδηλώνει έναν “ικανοποιητικό ρυθμό” υποβολών, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Στη σχετική ανακοίνωση υπενθυμίζεται πάντως πως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων είναι η Τετάρτη 26 Αυγούστου, και πως η πρώτη δόση της φορολογίας εισοδήματος, για όσες δηλώσεις έχουν υποβληθεί από την 19η Ιουλίου και αργότερα, είναι η Δευτέρα 31 Αυγούστου.

“Η εκπρόθεσμη υποβολή δήλωσης συνεπάγεται κυρώσεις για τους φορολογουμένους, όπως πρόστιμο 100 € (σε περίπτωση μη τήρησης βιβλίων) και προσαύξηση φόρου 0,73% για κάθε μήνα στο ποσό του φόρου”, σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση