GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός από τη γιαγιά, 85χρονος, προτιμούσε και την 5χρονη εγγονή της

Για ασέλγεια κατά εξακολούθηση κατηγορείται 85χρονος από χωριό της Δυτικής Φθιώτιδας που φέρετε να ασελγούσε σε 5χρονο κορίτσι αρκετές...

Εκτός από τη γιαγιά, 85χρονος, προτιμούσε και την 5χρονη εγγονή της
Για ασέλγεια κατά εξακολούθηση κατηγορείται 85χρονος από χωριό της Δυτικής Φθιώτιδας που φέρετε να ασελγούσε σε 5χρονο κορίτσι αρκετές φορές το τελευταίο 6μηνο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας ο 85χρονος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις και φιλοξενούσε στο σπίτι του στο χωριό μια 60χρονη Βουλγαρικής καταγωγής γυναίκα που είναι και γιαγιά της 5χρονης. Την Δευτέρα το πρωί ο 85χρονος με την 60χρονη Βουλγαρικής καταγωγής μετέφεραν στο νοσοκομείο της Λαμίας την 5χρονη που παραπονούνταν για «πόνο στα γεννητικά της όργανα». Εκεί πρώτα οι γιατροί άκουγαν μια τρομακτική ιστορία που προκαλεί ανατριχίλα.
Το κοριτσάκι και η γιαγιά του περιέγραφαν στους γιατρούς ανατριχιαστικές εικόνες για τον 85χρονο που θώπευε το 5χρονο κοριτσάκι.
Τα ίδια ισχυρίστηκαν και στους αστυνομικού που ειδοποιήθηκαν από τους γιατρούς του Νοσοκομείο ενώ ο 85χρονος που ήταν παρόν έπεσε λιπόθυμος στο νοσοκομείο.
Λίγο αργότερα σε κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα εκβιασμού γιατί όπως ισχυρίζεται η 60χρονη του ζητούσε χρήματα που δεν είχε να της τα δώσει.
Στην έκθεση της παιδοψυχολόγος που εξέτασε την 5χρονη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η 5χρονη είχε πέσει θύμα ασέλγειας τουλάχιστον το τελευταίο 6μηνο ενώ στην έκθεση του γυναικολόγος του νοσοκομείου της Λαμίας δεν εντοπίζει στοιχεία βιασμού.
Ήδη το 5χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στην Αθήνα για εξετάσεις από όπου αναμένονται και τα σχετικά πρίσματα ενώ ο 85χρονος αναμένεται σήμερα να καταθέσει στον ανακριτή Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση