GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήγαν για τον κρυμμένο θησαυρό και κατέληξαν με χειροπέδες...

Τέσσερις άνδρες, μέλη μιας σπείρας που θέλησε να βρει κρυμμένο θησαυρό συνέλαβαν επ' αυτοφώρω αστυνομικοί στην Αγία Παρασκευή Κόνι...

Πήγαν για τον κρυμμένο θησαυρό και κατέληξαν με χειροπέδες...
Τέσσερις άνδρες, μέλη μιας σπείρας που θέλησε να βρει κρυμμένο θησαυρό συνέλαβαν επ' αυτοφώρω αστυνομικοί στην Αγία Παρασκευή Κόνιτσας. Οι 4 συνελήφθησαν επί τω έργω, την ώρα που έσκαβαν.
Ειδικότερα, στη θέση Πλάκα της Αγίας Παρασκευής Κόνιτσας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους συλληφθέντες να κάνουν παράνομη ανασκαφή, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ασύρματος ανιχνευτής μετάλλων και γεωργικά εργαλεία. Οι τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν για παράβαση της νομοθεσίας "περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς".
Δεν είναι η πρώτη φορά που χρυσοθήρες, αναζητούν θησαυρό στην περιοχή, καθώς εκεί γράφηκαν οι μελανές σελίδες του εμφυλίου. Όπως ανέφεραν κάτοικοι των χωριών κατά καιρούς, άγνωστοι περιδιαβαίνουν στην περιοχή προσπαθώντας να πάρουν πληροφορίες για ορισμένες τοποθεσίες, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που κοντά σε γεφύρια και εκκλησίες, βρίσκουν σκαμμένα σημεία.
Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυρσόγιαννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση