GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κωνσταντοπούλου: Η κυβέρνηση επέλεξε να παραιτηθεί στα μουλωχτά

Θεσμικό περιεχόμενο είχε η συνάντηση του Παναγιώτη Λαφαζάνη με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή. Επισήμως τουλάχιστον δεν έγινε καμία α...

Κωνσταντοπούλου: Η κυβέρνηση επέλεξε να παραιτηθεί στα μουλωχτά

Θεσμικό περιεχόμενο είχε η συνάντηση του Παναγιώτη Λαφαζάνη με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή. Επισήμως τουλάχιστον δεν έγινε καμία αναφορά στο ερώτημα των ημερών που αφορά στην ένταξη της κυρίας Κωνσταντοπούλου, ενώ όπως σημείωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος πήρε πρώτος το λόγο στη σύντομη ενημέρωση που ακολούθησε τη συνάντηση, σκοπός του ραντεβού ήταν να ενημερώσει την Πρόεδρο για τις εξελίξεις και το νέο κόμμα, Λαϊκή Ενότητα.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι "επέλεξε να παραιτηθεί στα μουλωχτά".

Όπως σημείωσε η Πρόεδρος της Βουλής: "Έχει ιδιαίτερη σημασία σε τόσο κρίσιμες συνθήκες να υπογραμμίζεται η δημοκρατική υποχρέωση, το θεσμικό καθήκον όλων να θωρακίσουμε το Σύνταγμα και το πολίτευμα απέναντι στα μνημόνια που αντιστρατεύονται τη Δημοκρατία. Είναι από τις οχληρές παραμέτρους της διαδικασίας ανάθεσης των διερευνητικών εντολών. Ξεκίνησαν με κυβέρνηση που επέλεξε να παραιτηθεί στα μουλωστά μην ενημερώνοντας τη Βουλή και την Πρόεδρό της και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να παρασιωπά αυτή τη διαδικασία από τη Βουλή.

Είχαν πλήρη ενημέρωση οι δανειστές, αλλά στερήθηκε ενημέρωσης η Βουλή".

 

1 σχόλιο

  1. Εύκολο σχόλιο. Όταν σχολιάζεις άτομα άρρωστα,πασχοντα απο σχιζοειδη παράνοια.Εγώειδικά . Τούς δίνεις άλλη μία και τούς στέλνεις στον αγύριστο. Όμως πρέπει να προσέξουμε τα φασιστικά στοιχεία που αναδύονται. Η παρερμηνεία του συντάγματος. Ερμηνεύει αφού τα διηλισει μεσα από την ιδεοληψία του φασιστοκομμουνισμου.Όπως όλα τα πραγματα.Ύφος ταγματασφαλιτη.Παραβλέψει κάθε έννοια δημοκρατίας. Αντίθετα έχει δικούς της κανόνες.Πλήρη συσκότιση σε παρανομιες της συμμορίας της Όπως π.χ. οι υπάλληλοι της Βουλής, πού "παρκάρουν" εκεί, τούς δικούς τους, η πολιτική νομενκλατούρα της Βουλής. Δεν τα βάζει,δεν κοντραρεται με την δικτατορία του κοινοβουλίου, τον στρατό κατοχής, τον πελατειακό φασισμό. Τί άλλο παραλυψαμε; Ελπίζω τίποτα. Στραβοριξια του πατέρα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση