GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΕΚ: Η πιο μεγάλη ώρα είναι απόψε!

Η ώρα της μεγάλης επιστροφής έφτασε! Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ, έχοντας ως στόχο να μπει με… το δεξί στις επίσημες υποχρεώ...

ΑΕΚ: Η πιο μεγάλη ώρα είναι απόψε!
Η ώρα της μεγάλης επιστροφής έφτασε! Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ, έχοντας ως στόχο να μπει με… το δεξί στις επίσημες υποχρεώσεις της στη Σούπερ Λίγκα. 
 
Η ΑΕΚ είναι πάλι εδώ! Επέστρεψε στη Σούπερ Λίγκα και σήμερα υποδέχεται τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος στις 21.30.

Στο πλευρό της «Ένωσης» και ο κόσμος της, με περισσότερους από 30.000 οπαδούς να κάνουν «κιτρινόμαυρο» το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και να δίνουν τη δύναμη στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα να ξεκινήσει με το δεξί της υποχρεώσεις της. 
Αν και χθες ο Έλληνας τεχνικός «θόλωσε τα νερά» όσον αφορά την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον «Δικέφαλο», όλα δείχνουν πως: κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπαρόχα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκάλο, Κολοβέτσιο, Τζανετόπουλο και Σοϊλέδη (ή Ντίντακ). 

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Γιόχανσον και Σιμόες, με τον Βάργκας να αναλαμβάνει ρόλο επιτελικού μέσου. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Μπουονανότε (δεξιά), Αραβίδης (αριστερά) και ο Τζιμπούρ στην κορυφή. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Αρθο, Ανάκογλου, Γροντής, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Πλατέλλας και Κρισάντους. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μάνταλος, Μπακάκης, Κορδέρο και Ανδρεόπουλος, όπως και οι Σβάρνας, Ζόριτς, Φαγέ, Βούρας και Βασιλαντωνόπουλος. 
 
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση