GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η θλιβερή αλυσίδα! Οι απολύσεις και η σιγή στους δρόμους...

Despina Errikou Οι απολυμένοι του ΑΝΤ1 έρχονται να προστεθούν σε μια θλιβερή και ήδη πάρα πολύ μεγάλη αλυσίδα. Λυπάμαι για κάθε απολυμέ...

Despina Errikou

Οι απολυμένοι του ΑΝΤ1 έρχονται να προστεθούν σε μια θλιβερή και ήδη πάρα πολύ μεγάλη αλυσίδα. Λυπάμαι για κάθε απολυμένο. Έπρεπε κι εκείνοι να έχουν μιλήσει στην «ώρα», γιατί η ζωή μας επηρεάζεται από εκείνη του διπλανού μας... Όλοι πρέπει να μιλάμε στην ώρα των πραγμάτων.
Νομίζουμε πως δεν θα ακούσουμε όλοι το όνομά μας? Και θα διασωθούμε έναντι άλλων? Παίζοντας στον κοινωνικό κανιβαλισμό? Λάθος. Θα το ακούσουμε σίγουρα.
«Κοιτάξτε αυτήν τη ζωή: Η χυδαιότητα και η απραξία των ισχυρών, η άγνοια και η κτηνώδης ζωή των αδύναμων, ολόγυρα φτώχεια απαράδεκτη, συνωστισμός, εκφυλισμός, μεθύσια, διπροσωπία, βρισιές… Εν τω μεταξύ σε όλα τα σπίτια και στους δρόμους σιγή, ηρεμία. Από τις πενήντα χιλιάδες κατοίκους της πόλης ούτε ένας που να φωνάξει, να αγανακτήσει μεγαλόφωνα…» Α.Τσέχωφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση