GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μανώλης Γλέζος: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιμένει στις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ...»

Απαράδεκτη χαρακτηρίζει τη συμφωνία το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος. Στις εκλογές ο ίδιος θα στηρίξει τις δυνάμεις που ίδ...

Απαράδεκτη χαρακτηρίζει τη συμφωνία το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος. Στις εκλογές ο ίδιος θα στηρίξει τις δυνάμεις που ίδρυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε στην εκπομπή “Πρωινό MEGA” κάνοντας σαφή λόγο στη σημασία να ακουστεί η φωνή των οργανώσεων του κόμματος.
“Θα είμαι με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ όπως το ιδρύσαμε και με όλες τις δυνάμεις που το ιδρύσαμε και με εκείνες που θέλουν τα οράματα που είχαν ειπωθεί και καταγραφεί τότε”, είπε. “Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας οργανισμός που ιδρύθηκε από πολιτικές συνάμεις και στην πορεία αποφασίστηκε ένα μέρος τους να γίνει ενιαίο κόμμα, τώρα το ενιαίο κόμμα έχει διασπαστεί στα τρία, είναι αυτοί που διοικούν το μέγαρο Μαξίμου, η ομάδα του Λαφαζάνη και είναι και η ομάδα της ΚΟΕ”, τόνισε.
Αναφορικά με την πιθανότητα συμπόρευσης με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ανέφερε ότι “για μένα η μορφή του νομίσματος δεν είναι καταλυτική για το ρόλο του νομίσματος” και πως “εάν ο αγαπητός Παναγιώτης θεωρεί ότι η μορφή του νομίσματος ανατρέπει το ρόλο του νομίσματος να μας το πει”.
Τόνισε ότι είναι ευθύνη του ελληνικού λαού να αντισταθεί στην “απαράδεκτη αυτή συμφωνία”, “ευθύνη ακόμα περισσότερο του ΣΥΡΙΖΑ”.
Για τη συμφωνία εκτίμησε ότι “υποδουλώνει τον ελληνικό λαό για γενεές ολόκληρες” και πως “έχουμε δικαίωμα να υπουδούλωσαμε τον ευατό μας, δεν έχουμε δικαίωμα να υποδουλώσουμε των άλλων και δεν έχουμε δικαίωμα κανένα απολύτως να υποδουλώσουμε τις επόμενες γενιές”.
“Καλώ τους πολίτες να αντιδράσουν. Πρώτα πρώτα τους ίδιους τους παράγοντες του ενιαίου κόμματος να συνέλθουν”, σημείωσε ο κ. Γλέζος εκφράζοντας την ελπίδα ότι “ο Αλέξης Τσίπρας θα αντιληφθεί ότι θα πρέπει να ταυτιστεί με την ιστορία” και ότι “θα απεγκλωβιστεί από ορισμένες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα στο κυβερνητικό σχήμα και ιδιαίτερα στο μέγαρο Μαξίμου”. Αναφερόμενος και στην Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε πως η ίδια επιμένει στις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ. «Απ’ ότι ξέρω η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιμένει στις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ» είπε.

1 σχόλιο

  1. ΜΑΖΙ ΣΑΣ ....

    Ο ΤΣΙΠΡΑ ΔΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟ ΠΟΤΆΜΙ, ΟΙ ΑΝΕΛ, Ο ΤΣΙΠΡΟΣΤΡΙΖΑ, ΤΟ ΚΩΛΟ ΠΑΣΟΚ ΕΊΝΑΙ ΝΕΚΡΟΊ....


    ΘΑ ΦΆΝΕ ΜΑΎΡΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΆΨΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ...

    ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΤΣΙΠΡΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩ ΜΕ ΡΉΞΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΈΒΓΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ Τ--Ο--Τ--Ε ΆΛΛΑ ΦΟΒΉΘΗΚΕ ...ΚΑΙ ΦΟΒΉΘΗΚΕ ΔΥΟ ΦΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ...... ΤΩΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΚΆ ΚΌΜΜΑΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση