GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαδημούλης: Δημιουργία νέου κόμματος από την "Αριστερή Πλατφόρμα"

Την μέχρι τώρα γενική εντύπωση ότι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα ιδρύσει δικό του κόμμα, με τους συμμετέχοντες στην Αριστερή Πλατφόρμα, επι...

Παπαδημούλης: Δημιουργία νέου κόμματος από την

Την μέχρι τώρα γενική εντύπωση ότι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα ιδρύσει δικό του κόμμα, με τους συμμετέχοντες στην Αριστερή Πλατφόρμα, επιβεβαιώνει μέσα από το Twitter του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλης. 

"Φαίνεται ότι ερρίφθη ο κύβος για δημιουργία νέου κόμματος από την Αριστερή Πλατφόρμα. Ας γίνει τουλάχιστον ήρεμα, ώριμα και δημοκρατικά" έγραψε ο κος Παπαδημούλης.

Με αυτό το tweet, o ευρωβουλευτής φαινεται να επιβεβαιώνει το ενδεχόμενο αποχώρησης του Λαφαζάνη από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη δημιουργία νέου κόμματος από τον επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας- κατι που ο ίδιος άφησε ανοιχτό σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Κεφάλαιο» , Μάλιστα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τονίζει ότι «για τη ρήξη θα ευθύνεται ο πρωθυπουργός» και  εκφράζει την πεποίθησή του πως η λύση για την κρίση στην Ελλάδα είναι η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση