GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτόνομα θα κατέβουν οι ΑΝΕΛ...

Αυτόνομη θα είναι η κάθοδος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις εκλογές, ανέφερε ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ Ο υφυπουργός μιλώντας στο...

Αυτόνομη θα είναι η κάθοδος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις εκλογές, ανέφερε ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ Ο υφυπουργός μιλώντας στο Κανάλι 1 είπε ότι οι ΑΝΕΛ δεν έχουν συζητήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ κοινή κάθοδο σε ενιαίες λίστες, προσθέτοντας ότι προετοιμάζονται για να κατέβουν αυτόνομα στις εκλογές.
"Ο κόσμος επικροτεί και θα μας επιβραβεύσει για τη συνεπή συμπεριφορά μας, για την ανυποχώρητη και ομοιογενή συμπεριφορά των 13 βουλευτών μας και όλων των στελεχών, στο να στηρίξουμε τον Αλέξη Τσίπρα και τις επιλογές του αρχηγού μας Πάνου Καμμένου", τόνισε και συμπλήρωσε.
"Επιλογές δύσκολες σε μία περίοδο όπου προτιμήσαμε να ματώσουμε από αυτές στο πεδίο της κριτικής, προκειμένου να μην επιτρέψουμε να ματώνει άλλο η Ελλάδα, την οποία κάποιοι, τόσο στην Ευρώπη όσο και στο εσωτερικό της πατρίδας μας, ήθελαν και εξακολουθούν να θέλουν να την απομονώσουν από τον ευρωπαϊκό χώρο και να τη διαλύσουν μέσα στο απόλυτο χάος".
Σχετικά με τις εκλογές δήλωσε: "Η τελική απόφαση είναι του Πρωθυπουργού. Αλλά κατά την προσωπική μου άποψη οι εκλογές πρέπει να γίνουν το συντομότερο. Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα και η σημερινή κυβέρνησή της ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, να παραμένουν στην ομηρία των βουλήσεων της δραχμόβιας ομάδας του Παναγιώτη Λαφαζάνη". Πρέπει να προχωρήσουμε στην εφαρμογή της τριετούς συμφωνίας εξόδου από την κρίση. Και για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε καθαρό μυαλό και καθαρές λύσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση