GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμμετοχή του ΔΝΤ στη χρηματοδότηση της Ελλάδας περιμένει η Μέρκελ

Να συμμετάσχει στο νέο πακέτο χρηματοδότησης της Ελλάδας το ΔΝΤ, περιμένει η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, όπως δήλωσε στο δημόσιο ρ...

Συμμετοχή του ΔΝΤ στη χρηματοδότηση της Ελλάδας περιμένει η Μέρκελ

Να συμμετάσχει στο νέο πακέτο χρηματοδότησης της Ελλάδας το ΔΝΤ, περιμένει η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, όπως δήλωσε στο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ZDF.

"Το ΔΝΤ έλαβε μέρος στις διαπραγματεύσεις. Υποστηρίζει τη συμφωνία για την Ελλάδα", δήλωσε στο ZDF. "Δεν έχω αμφιβολία ότι αυτό που είπε η κ. Λαγκάρντ θα γίνει πραγματικότητα" τόνισε η Μέρκελ.

Σημείωσε ακόμα, ότι  η επικεφαλής του θεσμού Κριστίν Λαγκάρντ έχει υποσχεθεί ότι θα ασκήσει πίεση προς αυτή την κατεύθυνση στο διοικητικό συμβούλιο του ΔΝΤ.

Η κ. Μέρκελ απέκλεισε ένα "κούρεμα" του ελληνικού χρέους, αλλά δήλωσε ότι υπάρχουν άλλοι τρόποι για να υπάρξει χαλάρωση, με την παράταση των ωριμάνσεων του χρέους και τη μείωση των επιτοκίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση