GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαδημούλης: Η ΝΔ φοβάται τις εκλογές

«Αυτές οι εκλογές, που κατέστησαν αναγκαστικές για την κυβέρνηση, τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρωθυπουργό, γιατί ένα μέρος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ...

Παπαδημούλης: Η ΝΔ φοβάται τις εκλογές

«Αυτές οι εκλογές, που κατέστησαν αναγκαστικές για την κυβέρνηση, τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρωθυπουργό, γιατί ένα μέρος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έριξε την κυβέρνηση, θα πρέπει να είναι εκλογές που να δώσουν κυβέρνηση τετραετίας», δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα, ανάπτυξη, μείωση της ανεργίας. Να φτιάξουμε επιτέλους ένα σοβαρό κράτος που να δουλεύει υπέρ του πολίτη και όχι ένα πελατειακό κράτος που να δουλεύει υπέρ των ισχυρών και των κολλητών του εκάστοτε κυβερνώντος κόμματος, να φτιάξουμε ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα, να πατάξουμε την διαφθορά, την γραφειοκρατία. Αυτά θέλουν μια κυβέρνηση τετραετίας. Πιστεύω ότι οι εκλογές που θα γίνουν σε έναν περίπου μήνα θα δώσουν πρώτο κόμμα, με διαφορά, τον ΣΥΡΙΖΑ, έναν ΣΥΡΙΖΑ, που αντλώντας διδάγματα και από αυτό το επτάμηνο, θα είναι πιο συγκεκριμένος, πιο προσγειωμένος, πιο ρεαλιστικός, εξίσου αποφασιστικός, σταθερά αριστερός με τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό που έχουμε από την ίδρυσή μας», πρόσθεσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχουμε αυτή την κυβέρνηση τετραετίας και τη σταθερότητα και μια συνεκτική πλειοψηφία που να μας βγάλει από την κρίση με τον γρηγορότερο και τον πιο ανώδυνο για τους ασθενέστερους τρόπο, είναι με μια αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ. Αν αυτός ο στόχος, που δεν είναι στην τσέπη μας, που δεν είναι εύκολος, αλλά είναι εφικτός, δεν επιτευχθεί, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να αποφευχθούν επαναληπτικές εκλογές, να υπάρξει κυβέρνηση, κι αυτή η κυβέρνηση να γίνει με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και το πρόγραμμά του και με εντολοδόχο Πρωθυπουργό τον Τσίπρα και η κάλπη θα δείξει την κατεύθυνση αυτής της κυβέρνησης», επισήμανε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Αναφερόμενος στο διακύβευμα των εκλογών, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Πιστεύω ότι αυτό το συγκριτικό πλεονέκτημα, ότι εκπροσωπούμε ένα κόμμα σύγχρονο, αριστερό, με σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό, και το οποίο δεν έχει καμία σχέση με ένα αμαρτωλό πολιτικό παρελθόν, το οποίο έριξε την χώρα στα βράχια, είναι η δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ και είναι ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσουμε αυτά που κατάντησαν την χώρα παρία στην Ευρώπη. Για να ξαναγίνουμε ένα αξιοσέβαστο κράτος – μέλος της Ευρώπης, που να αναπτύσσεται , που να δίνει δουλειά στους νέους, για να τα πετύχουμε αυτά χρειαζόμαστε μια καθαρή εντολή και μια μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές».

«Η Νέα Δημοκρατία φοβάται τις εκλογές, ο κύριος Μεϊμαράκης ως μεταβατικός- προσωρινός πρόεδρός της προσπαθεί να ροκανίσει τον χρόνο λέγοντας διάφορα και επίσης κάνω την πρόβλεψη ότι η ΝΔ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου θα σημειώσει ποσοστό χαμηλότερο από το ιστορικό χαμηλό που κατέγραψε η ΝΔ με ηγεσία Σαμαρά», τόνισε ο κύριος Παπαδημούλης και πρόσθεσε: «Σε ό, τι αφορά τον διεθνή Τύπο και τους διεθνείς οίκους: όσα είπε ο κύριος Μεϊμαράκης είναι παντελώς ανακριβή. Ή δεν διαβάζει ξένο Τύπο, ή αυτός που του έχει αναθέσει να τον ενημερώνει δεν κάνει καλά την δουλειά του. Όλος ο διεθνής Τύπος και οι διεθνείς οίκοι δεν θεωρούν τυχοδιωκτισμό την προσφυγή στις κάλπες, αλλά αναγκαστική επιλογή που μπορεί να δώσει στην Ελλάδα κυβερνητική σταθερότητα και προοπτική μιας κυβέρνησης τετραετίας. Ας διαβάσει ο κύριος Μεϊμαράκης πριν κάνει την επόμενή του δήλωση τι γράφουν σε όλο τον κόσμο».

 

Δείτε επίσης:

Θεοδωράκης: Τσίπρας - Λαφαζάνης νοιάζονται για τις καρέκλες

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση