GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαφαζάνης: Σήμερα δεν συζητάμε με Κωνσταντοπούλου την ένταξή της στο κόμμα

Κατηγορηματικός ήταν ως προς το περιεχόμενο της συζήτησης με τη Πρόεδρο της Βουλής ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζά...

Λαφαζάνης: Δεν συζητάμε με Κωνσταντοπούλου την ένταξή της στο κόμμα
Κατηγορηματικός ήταν ως προς το περιεχόμενο της συζήτησης με τη Πρόεδρο της Βουλής ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, προσερχόμενος στη Βουλή γύρω στις 10.00 για το προγραμματισμένο ραντεβού.
Ο ίδιος ο Παναγιώτης Λαζαφάνης, προσερχόμενος στη Βουλή ανέφερε ότι σήμερα δεν θα γίνει καμία συζήτηση που να αφορά την ένταξη της κυρίας Κωνσταντοπούλου στους κόλπους του νέου κόμματος, σημειώνοντας ότι προσήλθε για θεσμικούς λόγους και για να ενημερώσει την Πρόεδρο για τις κινήσεις του νέου κόμματος.
Πρόσθεσε ότι ο ίδιος προτίθεται να εξαντλήσει τη διερευνητική εντολή, την οποία θα λάβει την Κυριακή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Χαρακτηριστικό είναι πάντως ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κυρία Κωνσταντοπούλου φέρεται να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την προσχώρησή της στο νέο κόμμα, ωστόσο η διαδικασία ένταξής της φαίνεται προς το παρόν να καθυστερεί, καθώς φαίνεται πως υπάρχουν εμπόδια που σχετίζονται με το θεσμικό της ρόλο. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες.
Ασαφές παραμένει προς το παρόν τι πρόκειται να συμβεί τόσο με την ένταξη του Γιάννη Βαρουφάκη στο νέο κόμμα, όσο και με την πιθανότητα μετακίνησης του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου έκανε λόγο για αντιδημοκρατική πολιτική της κυβέρνησης του Μαξίμου, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει αν προτίθεται να μετακομίσει στον σχηματισμό Λαφαζάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση