GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση στο προξενείο των ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη

Δύο επιτιθέμενοι άνοιξαν σήμερα πυρ εναντίον του κτιρίου που στεγάζει το προξενείο των Ηνωμένων Πολιτειών στην Κωνσταντινούπολη και στη...

Επίθεση στο προξενείο των ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη

Δύο επιτιθέμενοι άνοιξαν σήμερα πυρ εναντίον του κτιρίου που στεγάζει το προξενείο των Ηνωμένων Πολιτειών στην Κωνσταντινούπολη και στη συνέχεια διέφυγαν όταν η αστυνομία ανταπέδωσε τα πυρά, μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι CNN Turk.

Το πρακτορείο ειδήσεων Cihan μετέδωσε πως οι εμπλεκόμενοι στην επίθεση εναντίον του κτιρίου στη περιοχή Σαριγέρ της Κωνσταντινούπολης περιελάμβαναν έναν άνδρα και μία γυναίκα. Λίγο αργότερα, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι NTV, η αστυνομία συνέλαβε μία γυναίκα που θεωρείται ύποπτη για την επίθεση.

Το CNN Turk ανέφερε ότι δεν υπάρχουν θύματα από την επίθεση.

Την ίδια ώρα, δύο επιτιθέμενοι σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία έπειτα από μία έκρηξη σε αστυνομικό τμήμα στη συνοικία Σουλτανμπεϊλί της Κωνσταντινούπολης, κατά την οποία τραυματίστηκαν τουλάχιστον δέκα άνθρωποι, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

Το αρχηγείο της αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του πως τρεις αστυνομικοί και επτά πολίτες τραυματίστηκαν από την έκρηξη, αλλά δεν έδωσε απολογισμό νεκρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση