GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο νοσοκομείο με αφυδάτωση ο πρώην καγκελάριος Χέλμουτ Σμιτ

Ο πρώην καγκελάριος Χέλμουτ Σμιτ εισήχθη χθες λόγω αφυδάτωσης σε μια κλινική του Αμβούργου, στην βόρεια Γερμανία, σύμφωνα με πολλά γερμ...

Στο νοσοκομείο με αφυδάτωση ο πρώην καγκελάριος Χέλμουτ Σμιτ

Ο πρώην καγκελάριος Χέλμουτ Σμιτ εισήχθη χθες λόγω αφυδάτωσης σε μια κλινική του Αμβούργου, στην βόρεια Γερμανία, σύμφωνα με πολλά γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Σε ερώτηση που έκανε το Γαλλικό Πρακτορείο, εκπρόσωπος της κλινικής του Αμβούργου στην οποία εισήχθη, επιβεβαίωσε ότι ο 96χρονος σήμερα Χέλμουτ Σμιτ, ο οποίος διετέλεσε καγκελάριος από το 1974 ως το 1982, εισήχθη χθες λόγω αφυδάτωσης.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες Hamburger Abendblatt και Bild, ο σοσιαλδημοκράτης πρώην καγκελάριος, που είναι γνωστός για το πάθος του για το τσιγάρο, παρουσίαζε συμπτώματα αφυδάτωσης καθώς δεν είχε καταναλώσει πολλά υγρά, ενώ η Γερμανία αντιμετωπίζει ένα κύμα υψηλών θερμοκρασιών.

"Ευτυχώς δεν είναι τίποτε το σοβαρό", δήλωσε στην εφημερίδα Bild ο Καρλ Χάιντς Κουκ, αρχίατρος της κλινικής, αποκλείοντας οποιοδήποτε καρδιολογικό πρόβλημα.

Σύμφωνα με την Bild, ο πρώην καγκελάριος αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο το αργότερο την Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση