GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι συζήτησε η Πρωθυπουργός με την Κωνσταντοπούλου

Για τις δραστηριότητες της Βουλής κατά το προσεχές διάστημα ενημέρωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου την Πρωθυπουργό, Βασιλική Θάνου, κατά τη διάρκει...

Τι συζήτησε η Πρωθυπουργός με την Κωνσταντοπούλου

Για τις δραστηριότητες της Βουλής κατά το προσεχές διάστημα ενημέρωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου την Πρωθυπουργό, Βασιλική Θάνου, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, που πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος της Προέδρου της Βουλής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο της Πρωθυπουργού, κατά τη συνάντηση, η οποία διήρκεσε περίπου μία ώρα και είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, η Πρόεδρος της Βουλής, αφού συνεχάρη την Πρωθυπουργό για την ανάληψη των καθηκόντων της, την ενημέρωσε για τις δραστηριότητες της Βουλής κατά το προσεχές διάστημα και ιδιαιτέρως για την προγραμματισμένη για την προσεχή εβδομάδα  σύγκληση της «Βουλής των Εφήβων».

Η Πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση της Προέδρου της Βουλής και δήλωσε, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ότι εάν και οι λοιπές υποχρεώσεις της το επιτρέψουν, θα παραστεί στην εναρκτήρια συνεδρίαση της Βουλής των Εφήβων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση