GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκάρει η εικόνα της αποστεωμένης Αντζελίνα Τζολί

Εμφανώς αδυνατισμένη είναι η Αμερικανίδα ηθοποιός, Αντζελίνα Τζολί, ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ η οποία μαζί με την ηγέτιδα της αντιπολ...

Σοκάρει η εικόνα της αποστεωμένης Αντζελίνα Τζολί

Εμφανώς αδυνατισμένη είναι η Αμερικανίδα ηθοποιός, Αντζελίνα Τζολί, ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ η οποία μαζί με την ηγέτιδα της αντιπολίτευσης της Μιανμάρ, Αούνγκ Σαν Σου Κι, συναντήθηκαν σήμερα με εργάτριες στα εργοστάσια υφαντουργίας της χώρας για να συζητήσουν για τις συνθήκες υπό τις οποίες εργάζονται σε μια από τις πιο φτωχές χώρες της Ασίας.

Έπειτα από μια συνάντηση που είχαν στο σπίτι της Αούνγκ Σαν Σου Κι, οι δύο γυναίκες μετέβησαν σε μια περιοχή των δυτικών προαστίων της Ρανγκούν, της οικονομικής πρωτεύουσας της Μιανμάρ.

Σε ό,τι αφορά την εμφάνιση, το χέρι της δείχνει αποστεωμένο, ενώ ξεχωρίζουν οι φλέβες και το δέρμα φαίνεται να συγκρατεί τα οστά. 

Οι φήμες, που εδώ και πολλούς μήνες την θέλουν να πάσχει από νευρική ανορεξία, φούντωσαν ακόμα περισσότερο!

Κατά την επίσκεψη της διάσημης ηθοποιού, δεκάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί για να τις υποδεχθούν κοντά στο κτίριο όπου ζουν οι εργάτριες. Η Τζολί και η Σου Κι συζήτησαν με τις εργάτριες για τις συνθήκες υπό τις οποίες εργάζονται και ζουν, αλλά και για την εκπαίδευση, σύμφωνα με μια ανακοίνωση στο Facebook του κόμματος της ηγέτιδας της αντιπολίτευσης.

Η πρωταγωνίστρια του Χόλυγουντ που είναι ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR) πραγματοποιεί επίσκεψη στην χώρα από την Τετάρτη, έπειτα από πρόσκληση της Αούνγκ Σαν Σου Κι, που έχει τιμηθεί με το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης.

Η Τζολί έχει επίσης συναντηθεί και με τον πρόεδρο της χώρας Τέιν Σέιν.

Εξάλλου χθες η Αμερικανίδα σταρ ζήτησε από τις αρχές της Μιανμάρ να οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης τους δράστες των σεξουαλικών επιθέσεων, αφού συνάντησε «σε κλίμα συγκίνησης» θύματα των επιθέσεων αυτών στο βόρειο τμήμα της χώρας, την επαρχία Κασίν, που συνταράσσεται από τον εμφύλιο πόλεμο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση