GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο κύβος ερρίφθη! "Πρόταση για ψήφο εμπιστοσύνης" καταθέτει την Δευτέρα η κυβέρνηση‏...

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας Οικονομικός συντάκτης. Πριν από λίγο η είδηση βγήκε από το Μέγαρο Μαξίμου η κυβέρνηση (πάρα τα τελευταία σενάρι...

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Οικονομικός συντάκτης.

Πριν από λίγο η είδηση βγήκε από το Μέγαρο Μαξίμου η κυβέρνηση (πάρα τα τελευταία σενάρια) θα καταθέσει τελικά πρόταση τη Δευτέρα για ψήφο εμπιστοσύνης όπως έχουμε αναφέρει από πριν σε σχετικά δημοσιεύματα. 
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας "απέρριψε όλα τα σενάρια" που έπεσαν στο τραπέζι όπως το κλείσιμο της Βουλής κα δρομολογώντας νέες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό.
Μία κίνηση που θέλει να "ρίξει το γάντι στους διαφωνούντες" βουλευτές της Αριστερής Πλατφόρμας αφού ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έχει προαναγγείλει την δημιουργία νέου κόμματος του «ΟΧΙ».
Ανοιχτά πια επέρχεται "οριστική ρήξη" με τους διαφωνούντες και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες στο πολιτικό σκηνικό με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ακόμη και αυτό της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.
Στόχος πάντα είναι η κυβέρνηση να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης 162 βουλευτών διαφορετικά εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση