GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταϊλάνδη: Καταζητείται ο ύποπτος της επίθεσης και πιθανοί συνεργοί

Οι αρχές της Ταϊλάνδης αναζητούν συνεργούς του κυριότερου υπόπτου για την έκρηξη της βόμβας έξω από ινδουιστικό ναό στην Μπανγκόκ που ε...

Ταϊλάνδη: Καταζητείται ο ύποπτος της επίθεσης και πιθανοί συνεργοί

Οι αρχές της Ταϊλάνδης αναζητούν συνεργούς του κυριότερου υπόπτου για την έκρηξη της βόμβας έξω από ινδουιστικό ναό στην Μπανγκόκ που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 22 άνθρωποι. Οι ταϊλανδοί ερευνητές δεν έχουν καταφέρει να προσδιορίσουν την εθνικότητα του υπόπτου, ούτε αν αυτός βρίσκεται ακόμη στη χώρα, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας.

Ένας νεαρός άνδρας με κίτρινη μπλούζα καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα των καμερών ασφαλείας (CCTV) να αφήνει ένα σακίδιο και να απομακρύνεται και η αστυνομία εικάζει ότι είναι ο βομβιστής. Ο αναπληρωτής επικεφαλής της αστυνομίας Τζακτίπ Τσαϊτζίντα δήλωσε ότι, με βάση το βίντεο, οι ερευνητές "πιστεύουν πως το παρουσιαστικό του άνδρα μοιάζει περισσότερο με εκείνο ενός ξένου παρά ενός Ταϊλανδού".

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα δείχνει έναν νεαρό άνδρα με πυκνά σκούρα μαλλιά να εισέρχεται στο συγκρότημα του ναού με ένα σακίδιο στην πλάτη, να κάθεται στο έδαφος ακουμπώντας σε ένα κιγκλίδωμα και στη συνέχεια να χαλαρώνει τα λουριά του σακιδίου.

Μετά σηκώνεται και φεύγει προφανώς κρατώντας ένα κινητό τηλέφωνο, αφήνοντας το σακίδιο δίπλα στην περίφραξη καθώς οι τουρίστες πάνε κι έρχονται στο μνημείο.

"Αναζητούμε επίσης άλλους υπόπτους σε σχέση με την έκρηξη. Αυτού του τύπου οι επιθέσεις δεν σχεδιάζονται συνήθως μόνο από ένα άτομο", πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση