GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωτοψάλτη: Συγκινήθηκα την ώρα που ορκιζόμουν - ΒΙΝΤΕΟ

«Θα ήθελα τη βοήθεια όλων των συνεργατών σας γι αυτό τον μήνα που θα βρίσκομαι σε αυτή την μοναδική θέση που περιέχει ήλιο, θάλασσα, φως και...

Πρωτοψάλτη: Συγκινήθηκα την ώρα που ορκιζόμουν - ΒΙΝΤΕΟ

«Θα ήθελα τη βοήθεια όλων των συνεργατών σας γι αυτό τον μήνα που θα βρίσκομαι σε αυτή την μοναδική θέση που περιέχει ήλιο, θάλασσα, φως και την αρχαία ιστορία μας» είπε η υπηρεσιακή αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, κατά τη διαδικασία παράδοσης- παραλαβής του υπουργείου από την Έλενα Κουντουρά.  

Η κυρία Πρωτοψάλτη δήλωσε: «Μου ζητήθηκε να βοηθήσω την πατρίδα μου αυτή την δύσκολη στιγμή και θεώρησα ότι έπρεπε να ανταποκριθώ σε αυτό το κάλεσμα. Για εμένα προσωπικά είναι πάρα πολύ μεγάλη τιμή και την ώρα που ορκιζόμουν πραγματικά συγκινήθηκα».

«Ο τουρισμός είναι η βαριά βιομηχανία της χώρας μας και μέσω της θέσεως της υπουργού Τουρισμού θα συνεχίσω να κάνω για την Ελλάδα αυτό που ήδη κάνω τόσα χρόνια, μέσα από την μουσική, μέσα από την τέχνη μου» σημείωσε.

Τέλος, η κυρία  Πρωτοψάλτη είπε ότι: «Την Ελλάδα την έχω μέσα μου, την έχω γυρίσει και θα την γυρνώ σε όλο τον κόσμο. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις αυτής της θέσης, μέσα σε αυτόν τον μήνα. Αυτό που θα κάνω, δεν είναι μια εικονική πραγματικότητα, θα δοθώ ψυχή τε και σώματι, και εύχομαι όλα να πάνε κατ’ ευχήν».

 

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση