GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοικτή (και σκληρή) επίθεση της Ραχήλ στον Καμμένο για την υπογραφή του στο νέο Μνημόνιο!

Επίθεση εξαπέλυσε στον Πάνο Καμμένο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Ραχήλ Μακρή, για την υπογραφή που έβαλε στο τρί...

Επίθεση εξαπέλυσε στον Πάνο Καμμένο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Ραχήλ Μακρή, για την υπογραφή που έβαλε στο τρίτο μνημόνιο.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αφού ανάρτησε δύο φωτογραφίες στις οποίες παραθέτει τις υπογραφές των υπουργών της κυβέρνησης στο νέο μνημόνιο έκανε τον εξής σχολιασμό αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

«Οι υπογραφές του τρίτου μνημονίου. Συμπεριλαμβάνονται αυτοί που δεν θα υπέγραφαν μνημόνια ούτε νεκροί, που ότι έλεγαν θα ίσχυε για πάντα, που θα έφευγαν από την χώρα που θα άφηναν το κόμμα τους, που θα έφευγαν από την κυβέρνηση. Οι ρυθμιστές και τα τρενάκια εκτροχιάστηκαν για μια καρέκλα», γράφει χαρακτηριστικά η Ραχήλ Μακρή.



Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν σταμάτησε αλλά συνέχισε την επίθεση κάνοντας λόγο για πολιτικό ευτελισμό του κυβερνητικού εταίρου μόνο και μόνο για να διασφαλίσει την υπουργική του καρέκλα.

«Στις 22/6/2015 ο κύριος συγκυβερνήτης δήλωνε:

«Δεν ψηφίζω αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά ακόμα και αν πέσει η κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος μιλώντας στο Μega, τονίζοντας πως το εν λόγω θέμα τελικά δεν θα μπει στο τραπέζι της σημερινής διαπραγμάτευσης κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής με τον υπουργό Επικρατείας.

Στις 12/8/2015 υπογράφει την σελίδα 209 του τρίτου μνημονίου για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά.

Η κυβέρνηση δεν έπεσε και η υπουργική καρέκλα είναι ασφαλής όπως και τα συμπεράσματα για τον πολιτικό ευτελισμό», σημείωσε η Ραχήλ Μακρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση