GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ικανοποίηση ΕΣΕΕ για τη νέα δανειακή σύμβαση

Την ικανοποίηση του εμπορικού κόσμου για την έγκριση της δανειακής σύμβασης μεταξύ Ελλάδας και τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (E...

Ικανοποίηση ΕΣΕΕ για τη νέα δανειακή σύμβαση
Την ικανοποίηση του εμπορικού κόσμου για την έγκριση της δανειακής σύμβασης μεταξύ Ελλάδας και τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) μετέφερε με δήλωσή του ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλης Κορκίδης.
Ο ίδιος σημείωσε όμως ότι παραμένει το ερώτημα για τους μικρομεσαίους της ελληνικής αγοράς, πώς και πότε θα στηριχτεί με ρευστότητα η πραγματική οικονομία.
«Είναι βέβαιο ότι χρειαζόμαστε άμεσα ένα σχέδιο ανάταξης της αγοράς, με σκοπό την επιβίωση των Μμε επιχειρήσεων, ενίσχυσης της απασχόλησης και αποκατάστασης ενός καλού επιχειρηματικού και καταναλωτικού κλίματος. Επιπρόσθετα, οι «αναβαθμίσεις» της ελληνικής οικονομίας από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης πρέπει να μεταφραστούν και σε «αναβαθμίσεις» της ελληνικής επιχειρηματικότητας σε διεθνές επίπεδο. Πρέπει, λοιπόν, να γίνει κατανοητό ότι ένας ακόμα κύκλος καχεκτικής σταθερότητας, θα οδηγήσει σε περαιτέρω ύφεση. Είναι επιβεβλημένη η επανεκκίνηση της οικονομίας και η προώθηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων για να δούμε σταδιακά στο μέλλον την «απαγκίστρωσή» μας από το δανεισμό του νέου μνημονίου» κατέληξε ο κ. Κορκίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση