GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νομικά μπλεξιμάτα για την "θεά" της Ινδίας

Στην Ινδία, πολλοί και πολλές επιτήδειοι αυτοανακυρήσονται σε μεγάλους γκουρού και λατρεύονται από εκατοντάδες απλούς ανθρώπους ως θε...

Νομικά μπλεξιμάτα για την
Στην Ινδία, πολλοί και πολλές επιτήδειοι αυτοανακυρήσονται σε μεγάλους γκουρού και λατρεύονται από εκατοντάδες απλούς ανθρώπους ως θεότητες. Μία από αυτούς είναι και η 50χρονη Radhe Ma, η οποία φορά πολύχρωμα ινδικά σάρι και κράτα πάντα μία μικρή τρίαινα. 
Η “θεότητα” με την τρίαινα έχει τη φήμη της θαυματοποιού, κυρίως σε αισθηματικά θέματα και οι οπαδοί της είναι στην πλειοψηφία τους γυναίκες.
Ωστόσο, αυτό δεν την έσωσε από την ανάκριση της αστυνομίας καθώς υπάρχουν εναντίον της κατηγορίες ότι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί οικονομικά μέλλουσες νύφες και να τους πάρει την προίκα τους.

Οπαδοί της Radhe Ma περιμένουν με αγωνία έξω από το αστυνομικό τμήμα της Βομβάης
Η Radhe Ma είναι η τελευταία σε μια μακρά σειρά δημοφιλών γκουρού που αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα νομικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση