GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δέσποινα Κουτσούμπα: Να συνεργαστεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τον Λαφαζάνη

Τη συνεργασία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, Λαϊκή Ενότητα, προτείνει σε ανάρτησή της στο Facebook, το στέλεχος της ...

Κουτσούμπα: Να συνεργαστεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τον Λαφαζάνη
Τη συνεργασία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, Λαϊκή Ενότητα, προτείνει σε ανάρτησή της στο Facebook, το στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Δέσποινα Κουτσούμπα.
Η κυρία Κουτσούμπα προτείνει ουσιαστικά μία μέση λύση δεδομένου ότι ορισμένα στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν επιθυμούν την ένταξή τους στο κόμμα Λαφαζάνη, ενώ κάποιοι άλλοι καλοβλέπουν  ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Γι' αυτό και όπως αναφέρει η ίδια μία πιθανή συνεργασία θα πρέπει να έρθει με την προϋπόθεση ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα διατηρήσει την αυτοτέλειά της.
Όπως αναφέρει η κυρία Κουτσούμπα στην ανάρτησή της:
"Ο τρόπος με τον οποίο εξελίσσεται η Λαϊκή Ενότητα δεν προμηνύει τίποτα καλό. Πρόγραμμα, δημοκρατία, κίνημα, δυνατότητα ρήξης έχουν μπει στο ντουλάπι και μπροστά είναι τα μισόλογα, η απουσία συγκεκριμένης πολιτικής πρότασης (η οποία και να μπορεί να κριθεί), οι προσωπικοί παραγοντισμοί, έμφαση στο "από τα πανω" και στις μη δημόσιες συνεννοήσεις.
Προσωπικώς θεωρούσα και θεωρώ ότι, υπο όρους (τους έγραψα και σε κείμενο), η ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ θα ήταν καλό να προτείνει ισότιμη εκλογικήσυνεργασία με τη ΛΑΕ (εννοείται με την πλήρη αυτοτέλεια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των διαδικασιών της), ως ένα βήμα όχι για να "κατέβουμε με τον Λαφαζάνη", αλλά για να συναντηθούμε με όλο τον κόσμο που φεύγει αηδιασμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ, ως ένα βήμα για τη συγκρότηση (μετά τις εκλογές) πολιτικού και κοινωνικου μετώπου του ΟΧΙ μέχρι το τέλος.
Αυτό όμως σημαίνει να ανοιξουν νέοι δρόμοι, κι όχι να αναπαράγουμε τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ του 2012 που οδήγησαν στον μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ. Στο σχέδιο αυτό ούτε τότε ενταχθήκαμε, ούτε και τώρα πρόκειται να ενταχθούμε, προφανώς.
ΥΓ. Η συζήτηση στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα γίνει στις Τοπικές Επιτροπές της, προφανώς, και η απόφαση θα είναι συλλογική και δημοκρατική. Εδώ λέω την προσωπική μου γνώμη, με βάση το πώς εξελίσσονται τα πράγματα ως τώρα. Και η γνώμη μου σχετίζεται με το αν πληρούνται οι όροι που θεωρώ μίνιμουμ για κάτι τέτοιο...".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση